Cofaro.com logo

Cofaro.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Cofaro.com reviews, ervaringen en beoordelingen
1597
Cofaro.com logo
Website
Cofaro.com
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Cofaro.com

Ga je een nieuwe keuken inrichten, dan heb je heel wat spullen nodig. Sowieso is er in deze ruimte van je woning nogal eens iets aan vervanging toe. Vrijwel alles is te vinden op Cofaro.com. Heb je een andere kraan of een bepaalde afvalemmer nodig? Maar dan wel echt een van goede kwaliteit? Bekijk de reviews die geschreven zijn over Cofaro.com. Deze geven over het algemeen een heel goed beeld van een bedrijf. Wij hebben de beoordelingen voor je verzameld en hier handig voor je op een rijtje gezet. Bekijk wat eerdere kopers je vertellen over deze winkel en bepaal daarna of jij je nieuwe keukenspullen wel of niet bij hen bestelt.

Over Cofaro.com

Cofaro.com is een webshop die zich richt op de verkoop van keukenaccessoires. Je kunt hier terecht voor onder andere keukenkranen, spoelbakken, bestekbakken, afvalemmers en nog veel meer. Er worden topmerken aangeboden, maar dan wel tegen zo laag mogelijke prijzen. De levering is over het algemeen heel snel. De webshop is fris en overzichtelijk. De opzet is zodanig dat je snel vindt waarnaar je op zoek bent. Cofaro.com heeft gebruiksvriendelijkheid en een goede service hoog in het vaandel staan. Er zijn veel producten op voorraad en je mag desgewenst gratis retourneren. De zichttermijn is 30 dagen.

Waarom kiezen voor Cofaro.com

Als je iets zoekt voor in je keuken, dan is het handig om even op de site van Cofaro.com te kijken. Je vindt er veel voor in de keuken, zelfs meer dan je misschien zou verwachten. Heb je een nieuwe spoelbak nodig? Er zijn er veel beschikbaar. Vierkant, dubbel, vlakbouw, met afdruiprek, meer dan je zou kunnen bedenken. Maar misschien wel net de variant die mooi in jouw keuken past. Ook stopcontacten voor in de keuken zijn in deze shop verkrijgbaar. Ook weer in allerlei soorten, modellen en maten. Verder zie je op de site prullenbakken, kranen, handige zeeppompen, verlichting en accessoires. Denk bij het laatste item ook vrij breed. Want je ziet onder meer kruidenrekken, handgrepen, messenblokken en wijnglazenrekken. Is het voor jou het allerbelangrijkst dat de verlichting, de kraan of wat dan ook past bij je stijl in jouw keuken, dan kun je exact daar op selecteren. Of je filtert op categorie, prijs of merk.

Is Cofaro.com betrouwbaar?

Cofaro.com kiest voor een goed beveiligd betaalproces. Verder is dit bedrijf lid van de Thuiswinkel Waarborg. De klantenservice is gemakkelijk bereikbaar en al deze dingen maken Cofaro.com een betrouwbaar bedrijf. Ook zie je dit terug in de reviews van andere klanten. Zij geven aan dat hun producten netjes en snel thuis worden bezorgd. Ook zijn consumenten tevreden over de kwaliteit.

Klantenservice en klachten

Cofaro.com houdt er niet van als mensen ontevreden zijn. Een goede klantenservice is voor hen zeer belangrijk. Heb je een klacht, dan word je verzocht dit direct te melden bij de klantenservice. Het e-mailadres staat duidelijk op de site. Ook voor andere vragen mag je mailen. Op werkdagen is het ook mogelijk om te bellen. Verder is de shop actief op onder andere Facebook en zou je dus ook daar een berichtje achter kunnen laten.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Cofaro.com? Shopte je de spullen voor je nieuwe keuken bij hen? Hoe is je ervaring? Wil je een beoordeling schrijven over dit bedrijf? Over de verleende service, over de levertijd, maar natuurlijk ook over de kwaliteit van de producten. Dat is belangrijke informatie voor andere consumenten. Als zij overwegen om ook bij deze winkel te kopen, dan kan jouw review hen daarbij helpen.

Reviews over Cofaro.com
Gerelateerde bedrijven
Loberon logo
Loberon
25 beoordelingen
3,3
Waschbaer logo
Waschbaer
4 beoordelingen
6,5
Sanitairwinkel logo
Sanitairwinkel
13 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Cofaro.com

Ons team van experts heeft Cofaro.com geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Cofaro.com bestaat al sinds 2015 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Cofaro.com is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Cofaro.com is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Cofaro.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Cofaro.com.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geweldige service

We hadden een aantal jaar geleden een kraan gekocht via bol.com maar vorige week begon deze te lekken. Toen hebben we contact opgenomen met de klantenservice en kregen een nieuwe kraan opgestuurd. Echt een geweldige service!

Geplaatst op: 05-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jasper K.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Cofaro.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Loberon logo
Loberon
25 beoordelingen
3,3
Waschbaer logo
Waschbaer
4 beoordelingen
6,5
Sanitairwinkel logo
Sanitairwinkel
13 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Cofaro.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Cofaro.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Cofaro.com actief?

Cofaro.com is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sanitair.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Cofaro.com reviews? Dan kun je naar de website van Cofaro.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie