Calmzy logo

Calmzy reviews, ervaringen en beoordelingen

Calmzy reviews, ervaringen en beoordelingen
2498
Calmzy logo
Website
Calmzy
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Calmzy

Als je slaapproblemen hebt, is het een goed idee om een verzwaringsdeken te kopen. Een van de vele merken die deze verzwaringsdekens aanbiedt, is Calmzy. Voor je zulke deken koopt, wil je natuurlijk graag weten of het een goede beslissing is om bij Calmzy te kopen. Daarvoor ben je hier op het juiste adres! Wij hebben hieronder de reviews van Calmzy op een rijtje gezet. Lees snel de ervaringen van andere kopers zijn en ontdek of de producten van Calmzy jou beter kunnen doen slapen.

Over Calmzy

De oprichter van Calmzy, Jurgen, heeft zelf jarenlang slaapproblemen gehad. Net als vele mensen had ook hij moeite om de dagelijkse hectiek en drukte 's nachts los te laten. In bed bleven zijn gedachten maar malen, met slapeloosheid tot gevolg. Hij volgde therapie en training in mindfulness en slikte medicijnen maar helaas boden deze middelen geen oplossing voor zijn probleem. Nadat hij over een verzwaringsdeken had gelezen, besloot hij er een te kopen en sindsdien slaapt hij als een baby. Toen hij zijn omgeving vertelde over zijn nieuwe ontdekking merkte hij dat niemand het kende. Jurgen is ervan overtuigd dat een verzwaringsdeken waardevol kan zijn voor vele mensen en vanuit de overtuiging dat hij de slaap van de Nederlanders fel kan verbeteren, heeft hij Calmzy opgericht. Zodoende helpt hij mee aan een gelukkiger en gezonder leven.

Waarom kiezen voor Calmzy?

Calmzy verkoopt verzwaringsdekens en al zijn toebehoren. De wetenschap achter een verzwaringsdeken noemt men Diepe Druk Stimulatie. Het deken oefent een druk uit op het lichaam waardoor het lichaam kalmeert en ontspant. De druk geeft je een gevoel van geborgenheid en een signaal dat je lichaam mag ontspannen. Dit mechanisme zorgt voor de aanmaak van de hormonen verantwoordelijk voor de slaap, melatonine en serotonine, en een afname van het hormoon cortisol dat gerelateerd is aan angst en stress. Daarnaast stimuleert diepe druk stimulatie de prikkelverwerking in de hersenen. Daarom is een verzwaringsdeken zeer geschikt voor kinderen en volwassenen met ADHD, autisme, psychische en lichamelijke klachten.

Is Calmzy betrouwbaar?

Als je wat onderzoekswerk verricht naar de betrouwbaarheid van Calmzy dan merk e al snel dat het bedrijf zeer positieve beoordelingen ontvangt. Vooral de goede producten en service wordt geloofd. En dankzij de uitgebreide informatie op de site kunnen klanten de juiste keuze maken en weten ze exact wat hen te wachten staat bij de aankoop van een verzwaringsdeken van Calmzy.

Klantenservice en klachten

Vele vragen worden beantwoord op de pagina met de meest gestelde vragen. Heb je hier echter geen antwoord op je vraag gevonden, dan kun je de klantenservice telefonisch, via de e-mail of via de livechat bereiken.

Wil jij ook Calmzy beoordelen?

Heb jij een verzwaringsdeken bij Calmzy gekocht en heb je daarna nooit meer een slapeloze nacht gehad? Of blijft een slechtgelopen bestelling bij Calmzy je achtervolgen in je dromen? Laat het ons hieronder weten! Wij horen graag wat jouw ervaring is met Calmzy, zowel positief als negatief. Met jouw beoordeling help je andere klanten de juiste beslissing te nemen. Jouw review over Calmzy is belangrijk voor ons!

Reviews over Calmzy
Gerelateerde bedrijven
Pip Studio logo
Pip Studio
2 beoordelingen
8
OpklapbedOnline.nl logo
OpklapbedOnline.nl
1 beoordeling
10
Hypnia logo
Hypnia
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Calmzy

Het bedrijf Calmzy is geverifieerd door ons. De webshop Calmzy is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Calmzy is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Calmzy maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Calmzy is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Calmzy te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Calmzy.

Geplaatst op: 14-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Handige dekens

Ik heb hier 2 dekens besteld voor het camperen en het is echt ideaal. Ik had er een voor mijzelf en voor mijn vriendin besteld aangezien we altijd met elkaar camperen. Super tof!

Geplaatst op: 30-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Cynthia D.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Calmzy
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Pip Studio logo
Pip Studio
2 beoordelingen
8
OpklapbedOnline.nl logo
OpklapbedOnline.nl
1 beoordeling
10
Hypnia logo
Hypnia
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Calmzy een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Calmzy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Calmzy actief?

Calmzy is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) slaapcomfort.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Calmzy reviews? Dan kun je naar de website van Calmzy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie