Badkamerwarenhuis logo

Badkamerwarenhuis reviews, ervaringen en beoordelingen

Badkamerwarenhuis reviews, ervaringen en beoordelingen
1540
Badkamerwarenhuis logo
Website
Badkamerwarenhuis
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Badkamerwarenhuis.nl

Jouw nieuwe badkamer richt je stijlvol in, dankzij Badkamerwarenhuis.nl. Lees gauw meer over deze online badkamerspecialist en doe inspiratie op uit de persoonlijke ervaringen van klanten van Badkamerwarenhuis.nl. Je kunt namelijk als klant zelf een review schrijven over Badkamerwarenhuis.nl en als potentiële klant hier extra informatie over Badkamerwarenhuis.nl uit halen.

Over Badkamerwarenhuis.nl

Badkamerwarenhuis.nl is een Nederlandse webshop met een groot aanbod aan sanitair, badkamermeubelen, accessoires en meer. Jouw complete badkamer kun je inrichten met het aanbod van Badkamerwarenhuis.nl. Je vindt dan ook de beste merken bij Badkamerwarenhuis.nl. Denk bijvoorbeeld als Bruynzeel en Villeroy & Boch. Ook kun je voor een kleine prijs shoppen bij Badkamerwarenhuis.nl. Zij bieden in hun aanbod namelijk ook kleine merken, denk bij voorbeeld aan Zani, aan en hebben zelfs een eigen merk. BWH Design is een uniek concept van Badkamerwarenhuis.nl. Dit is hun eigen merk en kan daardoor extra voordelig worden aangeprezen.

Je kunt online bestellen en inspiratie opdoen bij Badkamerwarenhuis.nl, maar soms wil je toch liever even de producten in het echt zien. Dat begrijpt Badkamerwarenhuis.nl natuurlijk erg goed. Daarom hebben zij ook maar liefst 3 verschillende showrooms in Nederland. Hier kun je de producten zien en vervolgens eenvoudig online bestellen. Badkamerwarenhuis.nl is niet voor niets een van de snelstgroeiende webshops op het gebied van badkamers en sanitair.

Waarom kiezen voor Badkamerwarenhuis.nl

Wanneer je een badkamer gaat renoveren of realiseren, is het fijn dat je genoeg keuze hebt. Maar het is ook fijn dat je deze keuze bij één badkamerspecialist hebt. Je kunt bij Badkamerwarenhuis.nl namelijk genieten van genoeg keuze uit grote en kleine merken en kunt hier werkelijk alles vinden voor jouw nieuwe badkamer. Of je nu een nieuw toilet nodig hebt, of een deurklink, je kunt het in één keer kopen bij Badkamerwarenhuis.nl.

Badkamerwarenhuis.nl zorgt ook altijd voor aantrekkelijke en scherpe prijzen. Niet alleen is hun aanbod aan grote en kleine merken standaard voordelig geprijsd, ook kun je extra profiteren door hun eigen huismerk BWH Design te shoppen. Daarnaast is er altijd een online sale en zijn er altijd wel acties en unieke kortingen. Zo kun je altijd met een leuke prijsreductie jouw nieuwe badkamerinterieur online aanschaffen bij Badkamerwarenhuis.nl.

Badkamerwarenhuis.nl heeft een eigen bezorgservice voor grote producten. Daarom kunnen zij ook altijd snel leveren en hoef je in veel gevallen helemaal niet te betalen voor de verzendkosten. Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, wordt je door Badkamerwarenhuis.nl op de hoogte gehouden over de verzending van jouw bestelling.

Is Badkamerwarenhuis.nl betrouwbaar?

Badkamerwarenhuis.nl is een zeer betrouwbare webshop. Dit kun je bijvoorbeeld toetsen aan het feit dat het 3 fysieke showrooms heeft in Nederland. Je hebt dus werkelijk te maken met een echt bedrijf. Ook kun je dit online merken door de keurmerken en de veilige opties voor het betalen.

Je mag als klant van Badkamerwarenhuis.nl dan ook zelf de gewenste betaalmethode kiezen. Je mag in één keer betalen met het veilige Ideal of creditcard. Wanneer je een grote aankoop doet, kun je bij Badkamerwarenhuis.nl ook altijd in termijnen betalen. Badkamerwarenhuis.nl maakt het zelfs mogelijk om bij bezorging van jouw bestelling te betalen. Je kiest als klant zelf wat het beste bij jou past en hoe jij het beste veilig kunt betalen.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Badkamerwarenhuis.nl is goed te bereiken. Je kunt al jouw vragen natuurlijk ook gewoon stellen in de showroom of daar vragen om extra advies. Woon je niet in de buurt van een showroom? Dan kun je de klantenservice ook telefonisch of online bereiken voor meer informatie en persoonlijk advies. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar en staat je altijd vriendelijk te woord.

Klachten kun je via het klantenformulier laten weten, maar je mag ook gelijk de klantenservice bellen. Zij gaan altijd nauwkeurig om met op- en aanmerkingen over de producten of services.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij jouw complete badkamerinterieur besteld bij Badkamerwarenhuis.nl of heb je hier weleens een kleine accessoire of badkamermeubel besteld? Laat dan hieronder middels een eigen review weten, hoe jouw ervaring was. Was het eenvoudig om online jouw badkamer uit te kiezen of ben je ook nog naar de showroom geweest? Schrijf in jouw beoordeling bijvoorbeeld ook iets over de online betaling, eventueel contact met de klantenservice en laat weten of je het anderen zou aanraden om ook bij Badkamerwarenhuis.nl te bestellen.

Gerelateerde bedrijven
Stylemeubels logo
Stylemeubels
2 beoordelingen
9,5
Croom sanitair logo
Croom sanitair
2 beoordelingen
9,5
Broyeurwereld.nl logo
Broyeurwereld.nl
6 beoordelingen
4,3
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Badkamerwarenhuis

Het bedrijf Badkamerwarenhuis is geverifieerd door ons. De webshop Badkamerwarenhuis is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Badkamerwarenhuis is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Badkamerwarenhuis maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Badkamerwarenhuis is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Badkamerwarenhuis. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Badkamerwarenhuis.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prachtige badkamer

Bij Badkamerwarenhuis wordt er echt super service geleverd. Bij het teken van de badkamer en bij het uitzoeken van de materiaen is er vakkundig meegedacht en met het plaatsen ging alles naar wens. We moesten pas betalen nadat alles naar wens was.

Geplaatst op: 23-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joshua G.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Badkamerwarenhuis
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Stylemeubels logo
Stylemeubels
2 beoordelingen
9,5
Croom sanitair logo
Croom sanitair
2 beoordelingen
9,5
Broyeurwereld.nl logo
Broyeurwereld.nl
6 beoordelingen
4,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Badkamerwarenhuis een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Badkamerwarenhuis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Badkamerwarenhuis actief?

Badkamerwarenhuis is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sanitair.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Badkamerwarenhuis reviews? Dan kun je naar de website van Badkamerwarenhuis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie