Atida Pure logo

Atida Pure reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Atida Pure reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3151
Atida Pure logo
Website
Atida Pure

Reviews en Ervaringen Atida Pure

Met het flexibele abonnement van Atida Pure zorg je ervoor dat jouw lichaam altijd binnenkrijgt wat het nodig heeft. Van vitamines en kruiden tot mineralen en probiotica: jij krijgt persoonlijke supplementen die bij je passen. Alle hoogwaardige supplementen zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en de werking wetenschappelijk onderbouwd. Wil jij niet zomaar een abonnement afsluiten voordat je wat meer weet over Atida Pure? Lees dan de beoordelingen op deze pagina. Wij hebben echte klanten gevraagd om hun review over Atida Pure te delen zodat jij een weloverwogen beslissing kunt maken om hier jouw supplementen te kopen.

Over Atida Pure

Atida Pure is een merk van de toonaangevende online apotheek Atida. De online apotheek is actief in Nederland, Duitsland, Oostenrijk Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië. Atida Pure heeft vanwege de apothekersachtergrond meer dan 15 jaar ervaring met supplementen. Vanuit deze ervaring bleek dat mensen supplementen nodig hebben die afgestemd zijn op hun persoonlijke omstandigheden. Atida Pure produceert hoogwaardige voedingsproducten en geeft persoonlijke aanbevelingen met behulp van experts. De supplementen zijn glutenvrij, lactosevrij en (meestal) veganistisch. Door de vragenlijst in te vullen kom je er eenvoudig en snel achter welke supplementen bij jou passen.

Waarom kiezen voor Atida Pure

Door een korte online vragenlijst in te vullen kom je er direct achter welke voedingssupplementen jouw gezondheidsdoelen ondersteunen. Je kunt vervolgens een abonnement afsluiten en dit abonnement op elk gewenst moment pauzeren, wijzigen of opzeggen. Gezonde en gevarieerde voeding helpt je om gezond oud te worden. Voedingssupplementen kunnen een goede aanvulling zijn. Kies bijvoorbeeld voor Omega-3 als je niet vaak vis eet of ga voor vitamine D op het moment dat je weinig buiten komt of de zon niet veel schijnt. Ontdek welke supplementen voor jou kunnen werken door gratis persoonlijk advies te krijgen van een expert van Atida Pure. De supplementen ontvang jij eens per maand thuis en deze zijn verpakt in praktische dagelijkse zakjes. Zo hoef jij je alleen maar te concentreren op het ontwikkelen van een gezonde gewoonte.

Is Atida Pure betrouwbaar?

Atida is een grote en bekende online apotheek die actief is in veel Europese landen. Atida Pure heeft profijt van de kennis en ervaring van het moederbedrijf. Je sluit hier een flexibel abonnement af, waardoor je nergens aan vast zit en zo kunt besluiten om te stoppen met jouw supplementen. Voordat je een abonnement afsluit raden wij je aan om de ervaringen van andere klanten te lezen. Zo kun je een goed beeld krijgen van Atida Pure. Volg het bedrijf ook op social media om inspiratie op te doen en gemotiveerd te blijven om jouw gezonde leefstijl vol te houden.

Klantenservice en klachten

Bij de veelgestelde vragen vind je het antwoord op vragen over de levering, betaling, het pauzeren of stopzetten van jouw abonnement en nog veel meer. Neem hier altijd eerst een kijkje als je een vraag hebt. De kans is namelijk groot dat je het antwoord op deze pagina vindt. Als dit niet het geval is kun je contact opnemen met de klantenservice door te bellen of een e-mail te sturen. Je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een antwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een abonnement afgesloten bij Atida Pure? Deel dan jouw ervaring met Atida Pure op deze pagina. Vertel bijvoorbeeld wat je vindt van het persoonlijke advies dat je hebt gekregen, of de voedingssupplementen lijken te werken en hoe de bezorging in zijn werk gaat. Ben jij tevreden met de service van Atida Pure? En zou je anderen aanraden om hier ook klant te worden?

Reviews over Atida Pure

Gerelateerde bedrijven

Weightworld.nl logo
Weightworld.nl
5 beoordelingen
8,4
Myprotein logo
Myprotein
5 beoordelingen
5,8
Bodylab logo
Bodylab
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Atida Pure

Atida Pure is geverifieerd door ons expert team. De webshop Atida Pure bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Atida Pure lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Atida Pure. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Atida Pure is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Atida Pure. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Atida Pure.

Geplaatst op: 08-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Atida Pure


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Weightworld.nl logo
Weightworld.nl
5 beoordelingen
8,4
Myprotein logo
Myprotein
5 beoordelingen
5,8
Bodylab logo
Bodylab
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Atida Pure een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Atida Pure. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Atida Pure actief?

Atida Pure is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Atida Pure reviews? Dan kun je naar de website van Atida Pure gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie