AjaxSecure logo

AjaxSecure reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

AjaxSecure reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3246
AjaxSecure logo
Website
AjaxSecure
Categorie
Overige

Reviews en ervaringen AjaxSecure

Je kunt niet veilig genoeg zijn als het gaat over jouw huis of over jouw bezittingen. Met een goed alarmsysteem kan je niet alleen heel wat onheil voorkomen maar zorg je bovendien ook voor je eigen zielenrust. Ben jij op zoek naar alarmsystemen of aanverwanten om jouw huis of spullen veiliger te maken? Dan is AjaxSecure misschien wel waar je naar op zoek bent. Maar wat zijn de ervaringen van de klanten van AjaxSecure? Hoe beoordelen anderen AjaxSecure? Als je op zoek bent naar reviews over AjaxSecure zit je hier goed. Op deze pagina hebben wij reviews, ervaringen en beoordelingen van dit bedrijf op een rij gezet. Zo weet je meteen of AjaxSecure een goed idee is of niet.

Over AjaxSecure

AjaxSecure is een webshop die gespecialiseerd is in de verkoop van alarmsystemen en aanverwanten. Zoals je al uit de naam af zou kunnen leiden is de website bovendien gespecialiseerd in de systemen van het bedrijf Ajax. Als officiële partner vind je nergens anders in de Benelux een dergelijke voorraad aan producten aan dergelijke prijzen. De website is marktleider in Ajax Systems en steunt op een sterk gespecialiseerde kennis en een uitstekende service. Zo is er een duidelijke hulp pagina, kan je gebruik maken van de live chat en wordt er geleverd doorheen heel Europa. Blijf je graag op de hoogte van nieuws en aanbiedingen? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief of één van de social media profielen van AjaxSecure volgen.

Waarom kiezen voor AjaxSecure?

Bij AjaxSecure kan je dus een brede waaier aan producten terugvinden met het kernwoord veiligheid. De website beschikt over een handige zoekbalk waar je trefwoorden in kunt vullen. De hoofdcategorieën van de webshop zijn de volgende: alarmsystemen, centrales, bediening, gevarenmelders, bewegingsmelders, sirenes en overige. Naast de producten zelf kan je bij AjaxSecure ook terecht voor installatie door een professional en dat doorheen heel Europa. Heb je een keuze kunnen maken? Dan hoef je nooit lang te wachten op jouw bestelling. In de regel ontvang je jouw bestelling reeds de werkdag na het bestellen tenzij je als voorkeur een andere datum aan hebt gegeven. Bij AjaxSecure geniet je van een gratis verzending vanaf een bestelbedrag van 500 euro. Op alle producten zit standaard vier jaar garantie en retourneren kan binnen de 14 dagen na ontvangst. Bij AjaxSecure heb je ook heel wat betalingsopties. Je kunt betalen via iDeal, met Bancontact, via Sofort, met de kredietkaart, met Afterpay, per bankoverschrijving of IN3.

Is AjaxSecure betrouwbaar?

Het spreekt voor zich dat voor een bedrijf dat alarmsystemen en aanverwanten verkoopt betrouwbaarheid zowat het hoogste goed is. Gelukkig kan je AjaxSecure absoluut vertrouwen. Zo kan je op de website veilig betalen in jouw eigen vertrouwde bankomgeving en is ook de verbinding met de webshop een veilige. Zo beschikt AjaxSecure over een eigen klantenservice en heeft het een breed netwerk aan partners opgebouwd de laatste jaren. Tevens vind je op de website zelf heel wat contact- en bedrijfsgegevens terug net als algemene voorwaarden en een privacy verklaring. Ten slotte vind je bij AjaxSecure ook heel wat reviews over het bedrijf van hun klanten.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag? Dan vind je op de website zelf al heel wat informatie. Helpt dit je niet verder? Dan kan je natuurlijk contact opnemen met de klantenservice van AjaxSecure. De klantenservice van AjaxSecure geeft in de regel binnen een werkdag een antwoord op vragen en/of problemen. Je kunt de klantenservice contacteren per mail, telefonisch tijdens de kantooruren of via Facebook. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk dat er iets is misgelopen. Klachten over dergelijke problematiek geef je bij voorkeur per mail door aan AjaxSecure. Vervolgens ontvang je een ontvangstbevestiging en ten laatste twee weken later een inhoudelijk antwoord. Alternatief kan je jouw klacht ook neerleggen bij het ODR-platform dat door de Europese Commissie werd opgericht in 2016.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij in het verleden reeds een product van AjaxSecure? Dan zijn wij op zoek naar jouw ervaringen met dit bedrijf. Ben je tevreden over het functioneren van jouw toestel? Was de levertijd zoals aangegeven bij aankoop? Hoe zou je de service van de klantendienst beoordelen? Kon je rekenen op een professionele installatie van jouw product? Hoe is de prijs-kwaliteitsverhouding? Zou je opnieuw kiezen voor AjaxSecure of toch liever niet? Schrijf op deze pagina jouw review over AjaxSecure en help toekomstige bezoekers de juiste keuze te maken!

Reviews over AjaxSecure

Gerelateerde bedrijven

the Times logo
the Times
1 beoordeling
10
My Home Climate logo
My Home Climate
1 beoordeling
10
GANT logo
GANT
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met AjaxSecure

AjaxSecure is geverifieerd door ons expert team. De webshop AjaxSecure bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is AjaxSecure lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via AjaxSecure. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

AjaxSecure is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van AjaxSecure te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 28-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over AjaxSecure


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

the Times logo
the Times
1 beoordeling
10
My Home Climate logo
My Home Climate
1 beoordeling
10
GANT logo
GANT
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is AjaxSecure een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over AjaxSecure. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is AjaxSecure actief?

AjaxSecure is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de AjaxSecure reviews? Dan kun je naar de website van AjaxSecure gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie