ZalandoLounge logo

ZalandoLounge reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

ZalandoLounge reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3282
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met ZalandoLounge

Ons team van experts heeft ZalandoLounge geverifieerd op een aantal punten. De webshop van ZalandoLounge bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. ZalandoLounge is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

ZalandoLounge is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van ZalandoLounge te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 29-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over ZalandoLounge


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Vanonzeboer.nl logo
Vanonzeboer.nl
3 beoordelingen
9,7
RED IVY logo
RED IVY
1 beoordeling
10
Daisycon logo
Daisycon
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ZalandoLounge een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over ZalandoLounge. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ZalandoLounge actief?

ZalandoLounge is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ZalandoLounge reviews? Dan kun je naar de website van ZalandoLounge gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie