Wool & Wire logo

Wool & Wire reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Wool & Wire reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2942
Wool & Wire logo
Website
Wool & Wire
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Wool & Wire

Een prachtig tapijt koop je bij Wool & Wire. Hier lees je alles over dit merk, hun webshop en de kwaliteit. Je kunt op een persoonlijk level meer te weten komen over Wool & Wire, dankzij de originele reviews van klanten Wool & Wire. Zij mogen hun ervaringen delen en kunnen hier een eigen beoordeling over Wool & Wire achterlaten.

Over Wool & Wire

Wool & Wire is een specialist in tapijten. Het is een Belgisch bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring. Al vanaf dag een was het voor Wool & Wire de missie om hoogwaardige en kwalitatieve tapijten aan te bieden. Ze doen sindsdien niets anders. Ze gebruiken hoogwaardige grondstoffen van onder meer Nieuw Zeelandse schapen en hebben een 100% Belgische productie. In hun fabriek in Kortrijk werken maar liefst 200 vakmensen aan de realisatie van deze unieke tapijten.

Bij Wool & Wire is het noodzaak gebleven om een kwalitatieve en natuurlijke uitstraling te bieden. Dit zie je terug in de tapijten. Deze zijn neutraal, passen in ieder interieur en zijn ontzettend zacht.

Waarom kiezen voor Wool & Wire

De kwaliteit van de tapijten van Wool & Wire is uitmuntend hoog. Wil je echt investeren in jouw interieur en genieten van een mooi tapijt dat jarenlang meegaat? Dan zijn de tapijten van Wool & Wire perfect voor jou. Er wordt gebruik gemaakt van jarenlang vakmanschap en moderne apparatuur. Deze combinatie maakt het mogelijk om de beste tapijten te realiseren.

Het is ontzettend eenvoudig om te slagen bij Wool & Wire. De website is namelijk duidelijk, overzichtelijk en goed georganiseerd. Je kunt veel informatie vinden over de verschillende tapijten en Wool & Wire voegt duidelijke foto's toe aan de tapijten. Kun je toch geen keuze maken en twijfel je over een paar verschillende tapijten? Bij Wool & Wire is het ook altijd mogelijk om tot 3 gratis stalen aan te vragen. Zo kun je thuis kijken welk tapijt het beste bij jouw vloer en de rest van het interieur past.

Wool & Wire biedt op relatief grote productie kwalitatieve tapijten aan. Omdat er veel vakmanschap voor wordt ingezet, zijn de tapijten natuurlijk exclusiever dan bij een grote woonwinkel. Toch geniet je bij Wool & Wire van de beste prijzen voor deze hoogwaardige kwaliteit. Ook stunt Wool & Wire met regelmaat met kortingen. Wil je nooit een aanbieding van Wool & Wire hoeven missen? Dan kun je je via de website aanmelden voor de Wool & Wire nieuwsbrief. Deze houd je op de hoogte over alle aanbiedingen en kortingen. Zo kun je extra voordelig een mooi tapijt aanschaffen.

Is Wool & Wire betrouwbaar?

Wool & Wire heeft in de 60 jaar dat zij al actief zijn een goede naam weten op te bouwen. Niet alleen hun tapijten zijn uit de kunst, ook hun services en betrouwbaarheid. Wool & Wire komt altijd hun beloftes na en levert de tapijten veilig en snel. Ook de webshop is door onafhankelijke keurmerken veilig bevonden en je kunt hier dus zorgeloos online bestellen.

Betalen bij Wool & Wire kan zonder moeite en altijd veilig. Belgische klanten kunnen direct per bank betalen met Bancontact en klanten uit Nederland mogen Ideal hiervoor gebruiken. Ook kun je bij Wool & Wire handig betalen met creditcard.

Klantenservice en klachten

Wil je de staaltjes aanvragen of heb je een vraag over de bezorging? Je kunt altijd hulp en advies op maat verwachten bij de klantenservice van Wool & Wire. Zij staan op werkdagen altijd paraat om je te helpen bij het kiezen van het juiste tapijt voor jouw woning. Bel of mail de Wool & Wire klantenservice om direct in contact te komen.

Is het tapijt niet naar wens of heb je een klacht over de algehele service van Wool & Wire? Hiervoor hoef je niet naar een apart klachtencentrum te gaan. Je mag jouw klacht altijd melden bij de Wool & Wire klantenservice en het team van Wool & Wire gaat voor je aan de slag om jouw probleem op te lossen.

Wil jij ook beoordelen?

Wat is jouw ervaring met Wool & Wire? Laat het hieronder weten en schrijf een review met een beoordeling over de kwaliteit van de tapijten en de betrouwbaarheid van de services van Wool & Wire.

Reviews over Wool & Wire

Gerelateerde bedrijven

Tuindoek.nl logo
Tuindoek.nl
1 beoordeling
10
Karpet24 logo
Karpet24
2 beoordelingen
9
Yels.nl logo
Yels.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Wool & Wire

Ons team van experts heeft Wool & Wire geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Wool & Wire bestaat al sinds 2020 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Wool & Wire is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Wool & Wire is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Wool & Wire te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Wool & Wire.

Geplaatst op: 05-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Duurzaam en natuurlijke top vloerkleden

Ze gaven gratis advies. Net wat ik nodig had. De kwaliteit is echt bovenverwachting. Ik raad iedereen aan hier een vloerkleed te kopen. En het is nog duurzaam ook

Geplaatst op: 27-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer tevreden

Ik ben erg tevreden over het vloerkleed wat ik aan heb geschaft via de website. De website zelf ziet er ook erg overzichtelijk uit en het bestellen gaat ook erg gemakkelijk. Super blij over deze website!

Geplaatst op: 05-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sil Z.

7 / 10
3/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Wool & Wire


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tuindoek.nl logo
Tuindoek.nl
1 beoordeling
10
Karpet24 logo
Karpet24
2 beoordelingen
9
Yels.nl logo
Yels.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wool & Wire een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Wool & Wire. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Wool & Wire actief?

Wool & Wire is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Wool & Wire reviews? Dan kun je naar de website van Wool & Wire gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie