Victoria'sSecret logo

Victoria'sSecret reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Victoria'sSecret reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3119
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Victoria'sSecret

Victoria'sSecret is geverifieerd door ons expert team. De webshop Victoria'sSecret bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Victoria'sSecret lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Victoria'sSecret. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Victoria'sSecret is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Victoria'sSecret te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Victoria'sSecret.

Geplaatst op: 24-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne producten

De producten van deze winkel staan wel een beetje bekend als lekker en frisse producten die van goede kwaliteit zijn en daarom bestel ik hier ook altijd nieuwe spullen om te proberen.

Geplaatst op: 24-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mila G.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Victoria'sSecret


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

WinRAR logo
WinRAR
2 beoordelingen
10
Curve logo
Curve
2 beoordelingen
8,5
Laimböck logo
Laimböck
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Victoria'sSecret een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Victoria'sSecret. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Victoria'sSecret actief?

Victoria'sSecret is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Victoria'sSecret reviews? Dan kun je naar de website van Victoria'sSecret gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie