vastelastenbond logo

vastelastenbond reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
vastelastenbond reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
vastelastenbond logo
Website
vastelastenbond.nl
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Vastelastenbond

Het leven is al duur genoeg. Om die reden probeer je daar waar mogelijk te besparen. In dat kader kan het best verstandig zijn om te kiezen voor een abonnement bij de Vastelastenbond. Om een beter beeld te krijgen wat de waarde is van een abonnement, hebben we de reviews en ervaringen van bestaande leden tegen het licht gehouden. Die hebben we hier voor je samengevat. Op basis van die samenvatting kun je vervolgens kiezen om eventueel ook een abonnement bij de Vastelastenbond te nemen.

Over Vastelastenbond

De Vastelastenbond is het eerste consumentencollectief van ons land. Het ontstond in 2004, niet geheel toevallig het jaar waarin de energiemarkt geliberaliseerd werd. Doel van de activiteiten van de Vastelastenbond is dat je nooit meer last van je vaste lasten hebt. De bond wil steeds proberen het beste voor je uit de markt te halen. Dat doet het op verschillende manieren, zoals het verenigen van consumenten, onderzoek doen onder aanbieders en onderhandelen over prijs en voorwaarden. Met de Vastelastenbond kun je besparen op energie, kun je bezwaar indienen tegen de vastgestelde WOZ-waarde, besparen op verzekeringen en op bijvoorbeeld internet, telefonie en televisie.

Waarom kiezen voor de Vastelastenbond?

Als je echt wilt besparen, dan kost je dat behoorlijk wat tijd. Je moet dan namelijk steeds op de hoogte zijn van alles wat speelt rondom een bepaald thema. Door een abonnement te nemen op de Vastelastenbond, wordt dit namelijk voor je gedaan. Op die manier ben je bijvoorbeeld elk jaar verzekerd van de voor jou meest aantrekkelijke energieleverancier. Dit hoef je met een abonnement op de Vastelastenbond dus niet meer zelf te regelen. Het bespaart je heel erg veel tijd en je bespaart dus altijd door te kiezen voor de diensten van de Vastelastenbond.

Is de Vastelastenbond betrouwbaar?

Ja, zo blijkt uit de beoordelingen van klanten van de Vastelastenbond. Omdat je een abonnement afsluit en daarvoor betaalt, is de Vastelastenbond niet afhankelijk van vergoedingen of premies van de leveranciers of verzekeraars. Omdat de inkomsten van de leden komen, hebben verzekeraars en leveranciers geen enkele invloed op het handelen van de specialisten van de Vastelastenbond.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk heeft de Vastelastenbond zelf de zaakjes prima in orde. Dus ook de klantenservice. Mocht je dus een klacht hebben, leg die dan meteen bij de Vastelastenbond neer. Dit kun je telefonisch doen, terwijl je op de website ook een e-mailformulier vindt. Daarnaast is de Vastelastenbond actief op Facebook, Instagram en LinkedIn, ook op die manieren kun je contact leggen met deze bond. Wil je steeds op de hoogte blijven van alles wat rondom de Vastelastenbond speelt? Neem dan een gratis abonnement op de nieuwsbrief.

Wil jij ook beoordelen?

Met de informatie uit de beoordelingen ben jij een stuk wijzer geworden van dat wat de Vastelastenbond te bieden heeft. Daardoor kun je gemakkelijker de beste beslissing nemen en eventueel ook kiezen voor de Vastelastenbond. Om die reden willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun jij andere mensen die ook voor een lastige keuze staan echt verder helpen.

Reviews over vastelastenbond

Gerelateerde bedrijven

Oxxio logo
Oxxio
12 beoordelingen
7
Vodafone logo
Vodafone
17 beoordelingen
3,5
Tele2 logo
Tele2
13 beoordelingen
6,5
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over vastelastenbond.nl

Het bedrijf vastelastenbond is geverifieerd door ons. De webshop vastelastenbond.nl is al sinds 2004 een betrouwbare partij om te bestellen. vastelastenbond is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. vastelastenbond maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van vastelastenbond.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van vastelastenbond.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van vastelastenbond.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top geregeld

Erg fijn dat je niet zelf op zoek hoeft voor een andere leverancier. Ze hebben een groot aanbod en je kunt gemakkelijk alles zoeken wat je nodig hebt. Top!

Geplaatst op: 23-05-2021
Laatst bewerkt op: 04-08-2021
Geschreven door: Dylano V.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over vastelastenbond


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Oxxio logo
Oxxio
12 beoordelingen
7
Vodafone logo
Vodafone
17 beoordelingen
3,5
Tele2 logo
Tele2
13 beoordelingen
6,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is vastelastenbond een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over vastelastenbond. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is vastelastenbond actief?

vastelastenbond is vooral actief in de categorie financieel.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de vastelastenbond reviews? Dan kun je naar de website van vastelastenbond gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie