Ubisoft logo

Ubisoft reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Ubisoft reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Ubisoft

Het bedrijf Ubisoft is geverifieerd door ons. De webshop Ubisoft is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Ubisoft is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Ubisoft maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Ubisoft is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Ubisoft te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 28-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Ubisoft


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Alleenstaande Papa's logo
Alleenstaande Papa's
4 beoordelingen
9
Vimodos logo
Vimodos
2 beoordelingen
10
Miss Etam logo
Miss Etam
3 beoordelingen
9,3

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ubisoft een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Ubisoft. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ubisoft actief?

Ubisoft is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Ubisoft reviews? Dan kun je naar de website van Ubisoft gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie