Ubisoft logo

Ubisoft reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Ubisoft reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3255
Ubisoft logo
Website
store.ubisoft.com
Categorie
Overige
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Ubisoft

Iedere gamer heeft zijn eigen favoriete developer. Het kan zijn omdat bij de ene de gameplay uitgebreid en goed is en bij de andere er niet valt te tippen aan de graphics. Bij Ubisoft kan je terecht voor alle goede aspecten op het gebied van games. De game collectie bij deze developer is dan ook zeer uitgebreid en dat is wat vele gamers wel kunnen waarderen. Met een eigen webshop is het uitgegroeid tot een van de meest bekende en populaire developers. Maar wat valt er over de webshop te zeggen? Is het wel betrouwbaar om hier producten te kopen en in te gaan op de lopende aanbiedingen? Wij verzamelen hier reviews en beoordelingen van mensen die al eerder gebruik hebben gemaakt van de diensten van deze webshop. Zo is het makkelijker om een keuze te maken en voor jezelf te bekijken of deze website ook iets voor jou is.

Over Ubisoft

Ubisoft is niet altijd zo groot geweest zoals het nu is. Als je nu kijkt naar wat het bedrijf is geworden, dan kun je het omschrijven als een zeer groot merk dat meer dan 19000 mensen in dienst heeft. En dan te bedenken dat het eerst begon met Yves Guillemot en zijn vier broers. Het was dus eerst een klein familiebedrijfje. Hun bedrijf was gericht op boeren en het ontwikkelen van computerprogramma's die hen beter kon helpen. Het merk is in het jaar 1986 ontstaan. Van computerprogramma's ontwikkelen voor boeren ging het bedrijf over in het ontwikkelen van games. Hier zat natuurlijk een hele andere techniek achter, maar dat beschrijft ook wel hoe innovatief het merk is. Nu heeft het merk erg veel spellen op de markt gebracht en is het uitgegroeid tot een van de meest bekende en populaire developers op het gebied van software en games.

Waarom kiezen voor Ubisoft

Bij diverse webwinkels en fysieke winkels kun je terecht om de games van deze grote naam te kopen. Vaak doe je dat tegen goedkope prijzen. Maar als je wilt gaan voor nog goedkoper en de games ook bij de developer zelf kopen, dan ben je bij deze webwinkel aan het juiste adres. Hier heb je namelijk de keuze uit alle verschillende games die je hier uit de voorraad kunt kopen. Van Assassin's Creed tot en met Anno 1800, al je favoriete games zijn hier te verkrijgen. Op de website heb je een heel duidelijk overzicht van alle games die ooit zijn uitgegeven door het merk en daarnaast heb je ook de optie om deze games gelijk te kopen. Op de hoofdpagina van de website kom je gelijk uit bij de verschillende aanbiedingen en zul je zien dat je nergens anders zo goedkoop uit bent.

Is Ubisoft betrouwbaar?

Deze website is zeker betrouwbaar. Het is een duidelijke en toegankelijke website waar je de mogelijkheid hebt om je eigen account aan te maken. Zo kun je makkelijk en snel je bestellingen plaatsen in je winkelmandje en deze volgen tot ze bij je bezorgd zijn. Je hebt verschillende veilige betaalmogelijkheden, zoals met je VISA kaart of via iDEAL of zelfs via PayPal. Daarnaast is de levering ook snel en krijg je als klant de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende kortingen. Dit maakt het shoppen extra leuk. Je kunt er ook altijd op rekenen dat je nieuwe games binnen krijgt, omdat je het nu direct bij de webshop van de developer zelf besteld.

Klantenservice en klachten

Als je inlogt op je eigen account krijg je al vele antwoorden op je vragen te zien. Zoals bijvoorbeeld de status van je betalingen en je bestellingen en de lopende kortingen. Maar mocht het toch zijn dat je vragen hebt voor de Klantenservice, dan kun je altijd bellen of het contactformulier invullen. Klachten zijn natuurlijk ook altijd mogelijk. Deze kun je ook indienen via Facebook, Twitter of via het contactformulier. Daarnaast is er ook een heel duidelijk herroepingsformulier op de website te vinden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ook gebruik gemaakt van de diensten op de website van Ubisoft? Heb je misschien een leuke ervaring met de dienstverlening of misschien wel een wat vervelende ervaring? Of ben je nu zo'n fan van de website door een bepaalde reden? Dan is het nu jouw kans om een review achter te laten zodat je andere mensen ook helpt met het maken van hun keuze om gebruik te maken van de diensten op de website of niet.

Reviews over Ubisoft
Gerelateerde bedrijven
Koeka logo
Koeka
2 beoordelingen
9,5
Senioren tablet logo
Senioren tablet
2 beoordelingen
6
COS logo
COS
2 beoordelingen
6
7,5
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Ubisoft

Het bedrijf Ubisoft is geverifieerd door ons. De webshop store.ubisoft.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Ubisoft is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Ubisoft maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van store.ubisoft.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van store.ubisoft.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 28-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Terrible customer support

My old email account was hacked and deleted. Got a new emailadress and tryed to change my emailadress on my Ubisoft account. That was not possible. Contacted customer service. After several weeks I got an email to send a code. I did. No answer anymore. I decided to delete my account and create a new one. Only to find out the bought games on Steam are bound to the old account. Contacted customer support again with the question to recover my old account and change my emailadress. Got the same email where they asked for information. I gave the information. No answer anymore. Replyed those emails a few times, no answer. Im angry right now and refunded my Ubisoft games on Steam. I never coming back at Ubisoft again.

Geplaatst op: 27-08-2023
Laatst bewerkt op: 27-08-2023
Geschreven door: Norma B.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Ubisoft
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Koeka logo
Koeka
2 beoordelingen
9,5
Senioren tablet logo
Senioren tablet
2 beoordelingen
6
COS logo
COS
2 beoordelingen
6

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ubisoft een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Ubisoft. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ubisoft actief?

Ubisoft is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Ubisoft reviews? Dan kun je naar de website van Ubisoft gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie