Tuinverlichtingswinkel.nl logo

Tuinverlichtingswinkel.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Tuinverlichtingswinkel.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Tuinverlichtingswinkel.nl logo
Website
tuinverlichtingswinkel.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Tuinverlichtingswinkel.nl

Een tuin is voor heel veel mensen hun eigen stukje paradijs om even ongestoord te genieten van de buitenlucht. Je speelt er met de kinderen, je geniet van de zon, je nodigt wat vrienden uit voor een barbecue. Maar wat doe je wanneer de avond valt? Met sfeervolle en praktische tuinverlichting hoef je niet de vlucht naar binnen te nemen. Ben jij op zoek naar tuinverlichting? Dan kan je altijd een kijkje nemen bij Tuinverlichtingswinkel.nl. Hier vind je een ruim assortiment aan mogelijkheden om jouw tuin naar jouw smaak in te richten. Op deze pagina vind je ook ervaringen en beoordelingen van echte mensen en echte klanten over Tuinverlichtingswinkel.nl. Lees de reviews rustig door en je vindt een antwoord op al jouw vragen!

Over Tuinverlichtingswinkel.nl

Tuinverlichtingswinkel.nl is een webshop die, zoals je vast al kon afleiden, gespecialiseerd is in de verkoop van tuinverlichting. Het is een onderneming met een ruime ervaring die reeds sinds 2005 actief is binnen de sector. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je snel en goed geholpen wordt door de webwinkel-starten/" target="_blank">klantenservice. Tuinverlichtingswinkel.nl is een webwinkel die wordt uitgebaat door moederbedrijf Ecosell en is een officiële verdeler van heel wat topmerken in de markt van tuinverlichting. Zo vind je er ronkende namen als de in-lite systemen, de Lightpro systemen en de Suslight systemen. Op de website vind je bovendien een schat aan knowhow terug. Zo kan je er heel wat tips en tricks wat de montage betreft lezen of handleidingen voor het maken van een lichtplan terugvinden. Blijf je graag op de hoogte van wat er speelt binnen het bedrijf? Dan kan je één van de vele sociale media kanalen volgen.

Waarom kiezen voor Tuinverlichtingswinkel.nl?

De belangrijkste reden om te kiezen voor Tuinverlichtingswinkel.nl is natuurlijk het grote aanbod en de razendsnelle service. Op de website vind je een indrukwekkend assortiment aan producten terug die van jouw tuin een sprookje maken. De webshop is onderverdeeld in de volgende categorieën: buitenspots, grondspots, hanglampen, muurlampen, opbouwlampen, staande lampen, transformatoren, grondkabels, accessoires en systemen. Bovendien hoef je nooit echt lang te wachten op jouw bestelling als je een keuze hebt kunnen maken. Alle producten die voor 23.59 uur worden besteld worden meteen verzonden. Dat betekent dat je ze in de regel de volgende dag al thuis kunt verwachten. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een bezorgdatum te kiezen die het beste voor jou past. Bij Tuinverlichtingswinkel.nl geniet je van gratis verzending vanaf een bestelbedrag van 50 euro. Het is ook mogelijk om jouw aankoop gratis op te halen op het afhaaladres. Ten slotte kan je bij Tuinverlichtingswinkel.nl tot veertien dagen na aankoop gratis retourneren mocht je toch van idee veranderen.

Is Tuinverlichtingswinkel.nl betrouwbaar?

Tuinverlichtingswinkel.nl bestaat al sinds 2005 en heeft dan ook een sterke reputatie binnen de sector opgebouwd. Bovendien is de webshop aangesloten bij het gekende online keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Dat betekent dat Tuinverlichtingswinkel.nl voldoet aan de kwaliteitseisen voor een betrouwbare webshop. Zo merk je meteen dat de verbinding met de website SSL-gecertificeerd en dus veilig is. Zo beschikt Tuinverlichtingswinkel.nl over een eigen klantenservice bij vragen en/of problemen en zo is er een duidelijk retour- en garantiebeleid. Natuurlijk kan je bij Tuinverlichtingswinkel.nl ook in een veilige betaalomgeving betalen. Dat kan via onder andere iDeal, Visa, PayPal, een bankoverschrijving of AfterPay. Kortom: Tuinverlichtingswinkel.nl is absoluut een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat er toch een probleem opduikt of je met een vraag zit. Brengt de website geen hulp? Dan kan je ook altijd contact opnemen met de klantenservice van Tuinverlichtingswinkel.nl. Dat kan op verschillende manieren. Zo vind je op de website een contactformulier terug, maar ook bijvoorbeeld een mailadres en een telefoonnummer. Je vindt er tevens het adres van de hoofdzetel en er is een live-chat functie en een WhatsApp nummer. Opties zat dus! Kom je er bij een klacht samen niet uit? Dan kan je altijd even de dienst bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg contacteren. In uiterste gevallen kan ook de geschillencommissie een bindende uitspraak leveren.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij ontzettend tevreden over jouw tuinverlichting van Tuinverlichtingswinkel.nl? Of net niet? Laat jouw ervaring spreken in de vorm van een review en een beoordeling op deze pagina. Zo kan jij anderen waarschuwen of net een duwtje in de rug geven. Is Tuinverlichtingswinkel.nl een goede keuze? Worden de producten op tijd geleverd? Zou je opnieuw kiezen voor Tuinverlichtingswinkel.nl of toch op zoek gaar naar een alternatief?

Reviews over Tuinverlichtingswinkel.nl

Gerelateerde bedrijven

Lampen24 logo
Lampen24
2 beoordelingen
9
Gloeilampgoedkoop logo
Gloeilampgoedkoop
2 beoordelingen
9,5
Waschbaer logo
Waschbaer
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Tuinverlichtingswinkel.nl

Het bedrijf Tuinverlichtingswinkel.nl is geverifieerd door ons. De webshop tuinverlichtingswinkel.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Tuinverlichtingswinkel.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Tuinverlichtingswinkel.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van tuinverlichtingswinkel.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van tuinverlichtingswinkel.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 14-01-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Tuinverlichtingswinkel.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Lampen24 logo
Lampen24
2 beoordelingen
9
Gloeilampgoedkoop logo
Gloeilampgoedkoop
2 beoordelingen
9,5
Waschbaer logo
Waschbaer
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tuinverlichtingswinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Tuinverlichtingswinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tuinverlichtingswinkel.nl actief?

Tuinverlichtingswinkel.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tuin , verlichting en wonen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tuinverlichtingswinkel.nl reviews? Dan kun je naar de website van Tuinverlichtingswinkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie