Thehealthhouse logo

Thehealthhouse reviews, ervaringen en beoordelingen

Thehealthhouse reviews, ervaringen en beoordelingen
5774
Thehealthhouse logo
Website
Thehealthhouse

Reviews en Ervaringen Thehealthhouse

Wil je graag meer weten over beoordelingen van Thehealthhouse? Wij hebben de reviews van Thehealthhouse op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij Thehealthhouse te kopen. Ontdek wat andere klanten te zeggen hebben over hun ervaringen met Thehealthhouse.

Over Thehealthhouse

Thehealthhouse.nl is de toonaangevende aanbieder van sport- en gezondheidsvoeding en supplementen in de Benelux, zowel online als offline. Ze onderscheiden zich doordat ze de grootste aanbieder zijn van zowel premium A-merken als exclusieve boutique merken. Thehealthhouse.nl is er trots op om producten te leveren die geschikt zijn voor een breed scala aan klanten, van fanatieke 21-jarige sporters tot 65-jarige pensionado's die producten zoeken voor hun weerstand.

Waarom kiezen voor Thehealthhouse

Thehealthhouse.nl biedt een uitgebreid assortiment van hoogwaardige sport- en gezondheidsproducten. Of je nu op zoek bent naar pre-workouts, supplementen voor weerstand of andere specifieke behoeften, Thehealthhouse heeft het allemaal. Het team van Thehealthhouse.nl bestaat uit (ex) topsporters en IT-professionals, wat zorgt voor uitgebreide kennis om het meest complete assortiment te creëren.

Is Thehealthhouse betrouwbaar?

Thehealthhouse.nl heeft een solide reputatie als betrouwbare leverancier. Hoewel specifieke keurmerken en prijzen niet worden genoemd, getuigt hun populariteit en brede klantenkring van hun betrouwbaarheid. Ze staan bekend om uitstekende klantenservice en een hoge kwaliteit van marketing en design, zowel online als offline. Thehealthhouse.nl werkt samen met influencers en is bijvoorbeeld officieel sponsor van Glory.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Thehealthhouse.nl staat klaar om vragen en verzoeken van klanten te beantwoorden. Hoewel specifieke bereikbaarheidstijden niet worden vermeld, zorgen ze voor een goede klantondersteuning. Klachten worden serieus genomen en professioneel afgehandeld. Thehealthhouse.nl streeft naar tevreden klanten en een positieve koopervaring.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs producten bij Thehealthhouse.nl gekocht? Deel je ervaring en beoordeling om anderen te helpen bij hun aankoopbeslissing. Jouw feedback is waardevol voor mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige sport- en gezondheidsproducten. Laat je stem horen en deel je ervaring met Thehealthhouse!

Reviews over Thehealthhouse
Gerelateerde bedrijven
Topvitamins logo
Topvitamins
2 beoordelingen
9,5
Myprotein logo
Myprotein
5 beoordelingen
5,8
Stackeronline.com logo
Stackeronline.com
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Thehealthhouse

Thehealthhouse is geverifieerd door ons expert team. De webshop Thehealthhouse bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Thehealthhouse lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Thehealthhouse. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Thehealthhouse is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Thehealthhouse te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Thehealthhouse.

Geplaatst op: 08-10-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Thehealthhouse
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Topvitamins logo
Topvitamins
2 beoordelingen
9,5
Myprotein logo
Myprotein
5 beoordelingen
5,8
Stackeronline.com logo
Stackeronline.com
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Thehealthhouse een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Thehealthhouse. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Thehealthhouse actief?

Thehealthhouse is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen en webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Thehealthhouse reviews? Dan kun je naar de website van Thehealthhouse gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie