the Times logo

the Times reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
the Times reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2551
the Times logo
Website
thetimes.co.uk
Categorie
Overige
Bezoek de website

Reviews en ervaringen The Times

Op zoek naar een Engelse kwaliteitskrant? Dan zou je als vanzelf wel eens uit kunnen komen bij The Times. Om daar meer zekerheid over te krijgen, hebben we de reviews en ervaringen van abonnees en lezers van losse nummers tot ons genomen en vervolgens samengevat. Het is daarna aan jou om te besluiten om ook voor The Times te kiezen.

Over The Times

The Times is het oudste Engelse nationale dagblad. Sinds 2010 is er behalve de papieren versie ook een online krant beschikbaar. The Times heeft in The Sunday Times een bekende zustertitel. The Times heeft een rijke historie. De eerste krant verscheen al in 1785, The Sunday Times zag het levenslicht in 1922. Belangrijk jaar was ook 1981, toen mediatycoon Rupert Murdoch eigenaar werd van The Times. The Times geldt als de best verkopende kwaliteitskrant in het Verenigd Koninkrijk en heeft ook een radiotak ondertussen.

Waarom kiezen voor The Times?

The Times biedt de lezer elke dag opnieuw het laatste nieuws uit het Verenigd Koninkrijk en het buitenland en vergeet zeker ook de rest van de wereld niet. Er is ruimte voor achtergrondverhalen en uiteraard wordt ook de sport niet vergeten. De redactionele invulling van The Times wordt geroemd en ook de digitale versie wordt tegenwoordig geroemd vanwege inhoud en vormgeving. Als je onafhankelijk nieuws wilt lezen, dan geef je The Times de voorkeur boven de andere dagelijkse kranten in Engeland, kranten die een minder betrouwbaar profiel hebben overigens.

Is The Times betrouwbaar?

Ja, je kunt The Times zeker betrouwbaar noemen. Zo wordt de krant bestuurd door een raad van onafhankelijke bestuurders en juridische ondernemingen die de redactionele onafhankelijkheid van de kranten beschermen. De betrouwbaarheid van de krant blijkt ook wel uit de verschillende onderscheidingen die het in de loop der jaren kreeg. In 2019 werden bijvoorbeeld zowel The Times als The Sunday Times winnaars in de categorieën Daily en Sunday newspaper of the year bij de Brittish Press Awards. Daarnaast won het verschillende andere prijzen voor verhalen, onderzoeken en campagnes.

Klantenservice en klachten

Een ding is zeker. The Times neemt redactionele klachten altijd zeer serieus. Overigens probeert de redactie zich toch al steeds te houden aan de regels die opgesteld zijn door de Independent Press Standards Organisation. Ondanks dat heb je altijd de gelegenheid om een klacht in te dienen. Dit kun je per post doen. Het adres van The Times staat namelijk gewoon op de website van de krant. Je kunt ook telefonisch contact opnemen en een e-mail sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Hoewel lezen natuurlijk ook voor een deel een kwestie van smaak is, kun je The Times toch op een groot aantal vlakken langs de meetlat leggen en beoordelen. Abonnees hebben dat al volop gedaan en die informatie helpt je als je twijfelt om ook een abonnement op de krant af te sluiten. De beoordelingen helpen om de voor jou beste keuze te maken. De onafhankelijke informatie helpt altijd als je keuzes moet maken. Daarom vragen we ook jou om voortaan een beoordeling achter te laten. Zo kun jij ook prima andere mensen helpen als die twijfelen om een abonnement op The Times te nemen.

Reviews over the Times

Gerelateerde bedrijven

CottonTraders logo
CottonTraders
2 beoordelingen
10
Barcelonachair.nl logo
Barcelonachair.nl
1 beoordeling
10
Senioren tablet logo
Senioren tablet
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over the Times

the Times is geverifieerd door ons expert team. De webshop the Times bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is the Times lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via the Times. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

the Times is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van thetimes.co.uk. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van the Times.

Geplaatst op: 23-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over the Times


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

CottonTraders logo
CottonTraders
2 beoordelingen
10
Barcelonachair.nl logo
Barcelonachair.nl
1 beoordeling
10
Senioren tablet logo
Senioren tablet
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is the Times een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over the Times. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is the Times actief?

the Times is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de the Times reviews? Dan kun je naar de website van the Times gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie