Soundasleep logo

Soundasleep reviews, ervaringen en beoordelingen

Soundasleep reviews, ervaringen en beoordelingen
2675
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Soundasleep

Het bedrijf Soundasleep is geverifieerd door ons. De webshop Soundasleep is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Soundasleep is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Soundasleep maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Soundasleep is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Soundasleep te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Soundasleep.

Geplaatst op: 19-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijn kussen

Echt een top kussen. In het kussen zitten twee speakers waardoor je super fijn naar audio books kunt luisteren op een super fijne manier. Je kunt ook een wekker erop zetten wat super fijn is. Echt een goede uitvinding!

Geplaatst op: 13-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sjoerd V.

7 / 10
4/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Soundasleep
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Curve logo
Curve
2 beoordelingen
8,5
Koeka logo
Koeka
2 beoordelingen
9,5
Actieabonnement logo
Actieabonnement
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Soundasleep een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Soundasleep. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Soundasleep actief?

Soundasleep is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Soundasleep reviews? Dan kun je naar de website van Soundasleep gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie