SlatersMenswear logo

SlatersMenswear reviews, ervaringen en beoordelingen

SlatersMenswear reviews, ervaringen en beoordelingen
2667
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met SlatersMenswear

Ons team van experts heeft SlatersMenswear geverifieerd op een aantal punten. De webshop van SlatersMenswear bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. SlatersMenswear is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

SlatersMenswear is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van SlatersMenswear te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 19-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snelle service

Ik bestelde herenbroeken voor mijn man en ze stonden klaar om door mij te worden opgehaald. In en uit de winkel in 5 minuten. service uitstekend en het personeel is zo vriendelijk. Ik kan erop vertrouwen dat ze vinden wat ik wil.

Geplaatst op: 04-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Menno W.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over SlatersMenswear
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
EaseUS logo
EaseUS
3 beoordelingen
6,7
GANT logo
GANT
1 beoordeling
10
Sfeerlampen.nl logo
Sfeerlampen.nl
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is SlatersMenswear een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over SlatersMenswear. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is SlatersMenswear actief?

SlatersMenswear is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de SlatersMenswear reviews? Dan kun je naar de website van SlatersMenswear gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie