Plantenwinkel.nl logo

Plantenwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Plantenwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1490
Plantenwinkel.nl logo
Website
plantenwinkel.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Plantenwinkel.nl

Met een leuke plant maak je toch altijd jouw tuin of woning een stukje kleurrijker en vrolijker. Ben jij op zoek naar ervaringen met en beoordelingen van Plantenwinkel.nl voor je daar een bestelling plaatst om dat waar te maken? Dan heb je de geknipte website gevonden. Je vindt hier in een mooi overzicht alle reviews over Plantenwinkel.nl terug. Zo hoef je niet op goed geluk een bestelling te plaatsen maar teer je op de ervaringen van echte klanten van het bedrijf. Op basis van hun beoordelingen in de reviews weet je meteen waar je aan toe bent.

Over Plantenwinkel.nl

Plantenwinkel.nl is een webshop wiens specialiteit weinig verbazingwekkend planten zijn. Ze profileren zichzelf als de plantenwinkel bij uitstek voor wie op zoek is naar hippe en trendy planten. Dat betekent dat je absoluut mag verwachten dat Plantenwinkel.nl altijd de nieuwste trends in de sector van de planten in voorraad heeft. Plantenwinkel.nl is een onderdeel van moederbedrijf Tuinexpress.nl en werkt samen met diverse kwekerijen om een ruim assortiment aan tuin- en kamerplanten aan te kunnen bieden. Jouw bestelling komt dus rechtstreeks van de kweker en krijgt van Plantenwinkel.nl een vers garantie bij. Ben je niet tevreden? Dan lost Plantenwinkel.nl dit samen met jou op een gepaste manier op. Plantenwinkel.nl staat voor the green lifestyle en dat is iets dat je absoluut ook op de social media kanalen van het bedrijf terug kunt vinden. Daar kan je als klant ook lustig op inspelen met leuke foto’s en posts met jouw groen in de spotlight.

Waarom kiezen voor Plantenwinkel.nl?

Plantenwinkel.nl gaat prat op een ruim assortiment aan tuin- en kamerplanten. Dat assortiment is onderverdeeld in categorieën zoals kamerplanten, tuinplanten, bloempotten, decoratie, tuinonderhoud en moestuin. Tevens kan je heel wat attributen aankopen die tijdens het werken in de tuin zeker van pas kunnen komen. Denk dan aan producten als een PH-meter, vochtigheidsmeter, regenmeter en ga zo maar door. Kortom: je vindt er alles om jouw groene vingers helemaal te verzadigen. Heb je een bestelling geplaatst? Dan moet je in de regel twee dagen wachten voor je jouw aankoop in huis hebt. Ben je toch niet tevreden over wat je hebt besteld? Dan heb je bij Plantenwinkel.nl tot 14 dagen de tijd om jouw bestelling zonder opave van eden terug te sturen. Heb je een dringende vraag over één van de producten of planten in het algemeen? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen.

Is Plantenwinkel.nl betrouwbaar?

Bij de vraag of een website betrouwbaar is denk je natuurlijk in de eerste plaats aan de betaling. Bij Plantenwinkel.nl schenken ze veel aandacht aan het optimaliseren van de veiligheid van de website zelf (ze werken via een beveiligde verbinding) als aan de veiligheid van de betaalomgeving. Ook vind je op de website alle relevante informatie meteen terug. Het KvK-nummer, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel zijn allen terug te vinden. Ook houden ze zich aan de wettelijke verplichtingen wat betreft retourneren en garantie. Ten slotte beschikt Plantenwinkel.nl ook over een eigen klantenservice. Plantenwinkel.nl mag je dus beschouwen als een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Vind je het antwoord op jouw probleem of klacht niet meteen terug bij de veelgestelde vragen? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice. Dat kan 24 uur per dag via mail of telefonisch doorheen elke werkdag van 09:00 tot 17:00. Geef je een klacht door? Dan krijg je steevast een ontvangsbevestiging en uiterlijk 14 dagen later een antwoord van Plantenwinkel.nl. Heb je iets besteld bij Plantenwinkel.nl dat een gebrek vertoont? Dan krijg je tot 2 maanden na de ontdekking van het mankement om Plantenwinkel.nl dit te laten weten. Indien de klacht gegrond is bekijkt Plantenwinkel.nl samen met jou of het product hersteld, vervangen of vergoed zal worden.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij iemand die echte groene vingers heeft? Dan is de kans bestaande dat je in het verleden al eens een bestelling plaatste bij Plantenwinkel.nl. Als dat het geval is zijn wij op zoek naar jouw ervaringen met deze webshop. Hoe zou je hen beoordelen? Werden de producten op tijd geleverd en bovendien geleverd in een gewenste staat? Heb je misschien een klacht over de werking van Plantenwinkel.nl of vind je het integendeel allemaal fantastisch. Door hier een review neer te pennen over jouw ervaringen stuur je ze niet enkel de wereld in, maar help je ook anderen vooruit. Niet twijfelen dus!

Reviews over Plantenwinkel.nl
Gerelateerde bedrijven
Zwembad.be logo
Zwembad.be
2 beoordelingen
9,5
MOOWY logo
MOOWY
3 beoordelingen
8,7
Tuincentrum Outlet logo
Tuincentrum Outlet
5 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Plantenwinkel.nl

Het bedrijf Plantenwinkel.nl is geverifieerd door ons. De webshop plantenwinkel.nl is al sinds 2000 een betrouwbare partij om te bestellen. Plantenwinkel.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Plantenwinkel.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van plantenwinkel.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van plantenwinkel.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Plantenwinkel.nl.

Geplaatst op: 16-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geweldige dienst

Geweldige dienst. Ik heb verschillende boeketten besteld voor het graf van mijn vader en ze zijn allemaal prachtig gearrangeerd. De foto's van de bloemen die ik krijg na de bezorging toveren altijd een glimlach op mijn gezicht.

Geplaatst op: 02-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jeroen G.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Plantenwinkel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Zwembad.be logo
Zwembad.be
2 beoordelingen
9,5
MOOWY logo
MOOWY
3 beoordelingen
8,7
Tuincentrum Outlet logo
Tuincentrum Outlet
5 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Plantenwinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Plantenwinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Plantenwinkel.nl actief?

Plantenwinkel.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Plantenwinkel.nl reviews? Dan kun je naar de website van Plantenwinkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie