Musthaves.nl logo

Musthaves.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Musthaves.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4676
Musthaves.nl logo
Website
musthaves.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Musthaves.nl

Ben je op zoek naar nieuwe meubels of accessoires voor je interieur? Of een leuke gadget voor je tuin of kinderkamer? Dan ben je misschien het aanbod van Musthaves.nl online tegen gekomen. Vooraleer je een aankoop plaatst online wil je wellicht eerst weten of de website betrouwbaar is. Om hierachter te komen ga je best op zoek naar informatie over het bedrijf en de beoordelingen die klanten hebben gegeven. Om je heel wat zoekwerk te besparen hebben we zelf een review Musthaves.nl geschreven. Zo kan je voor jezelf uitmaken of je al dan niet een bestelling wil plaatsen.

Over Musthaves.nl

Musthaves.nl is een design woonwinkel met een ruim online aanbod aan interieurartikelen en accessoires. De webshop is eén van de grootste woonwebwinkels van Nederland. Ze bieden producten aan in verschillende categorieën waaronder interieur, kinderkamer, tuin, verlichting en meubels.

Waarom kiezen voor Musthaves.nl

Musthaves.nl heeft een uitgebreid assortiment aan producten voor de inrichting van je interieur. Van meubels tot verlichting en accessoires voor tuin en kinderkamers. Ben je op zoek naar een passend dressoir voor je woonkamer of een loungeset voor je tuin, dan zit je bij Musthaves.nl goed. Omdat het om een Nederlandse webshop gaat, kun je rekenen op een snelle levertijd.

Wie een bestelling plaatst boven de 39 euro kan tevens rekenen op gratis levering. Via het betaalplatform Klarna waarmee je kan betalen, kun je ervoor kiezen om gratis achteraf pas te betalen. Zo zie je eerst het product vooraleer je online geld uitgeeft. Dat geeft een extra gevoel van betrouwbaarheid. Klarna laat ook toe om verspreid over drie termijnen te betalen. Daarnaast kun je ook betalen met Ideal, Visa of Mastercard.

Is Musthaves.nl betrouwbaar?

Musthaves.nl is een webshop in Nederland. Deze is gevestigd in Terheijden. Ook biedt het een veilige manier van betalen, waaronder gratis betalen achteraf met Klarna. Ben je toch niet tevreden met je bestelling, dan kan je dit retourneren. De retourneringskosten zijn echter wel voor de rekening van de klant. Verder biedt Musthaves.nl ook een standaardtermijn van twee jaar garantie aan voor al hun producten. Musthaves.nl is ook aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk.

Klantenservice en klachten

Belangrijk voor mensen die online een bestelling plaatsen is de aanwezigheid van een klantenservice waar je terecht kunt met klachten en vragen. Zeker omdat je je product niet vooraf in het echt ziet kan dit interessant zijn. Musthaves.nl is bereikbaar op verschillende manieren waaronder telefonisch en via mail. Klachten kunnen via mail worden gestuurd waarbij ze op weekdagen binnen de 24 uur proberen een reactie te geven.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je in het verleden klant geweest van Musthaves.nl? Dan hadden we graag van je geweten hoe je bestelling is verlopen. Kwam je order op tijd toe of moest je lang wachten? Wat vond je van de kwaliteit van het product? Heb je een beroep moeten doen op de klantenservice en hoe hebben ze je geholpen? Jouw ervaringen kunnen toekomstige klanten helpen een beeld te vormen van Musthaves.nl. Daarom nodigen we je uit om een review te schrijven of een beoordeling te plaatsen.

Reviews over Musthaves.nl

Gerelateerde bedrijven

Kidzimpulz logo
Kidzimpulz
2 beoordelingen
9
Vivolanda logo
Vivolanda
2 beoordelingen
9,5
SteigerhoutTrend logo
SteigerhoutTrend
6 beoordelingen
4,3

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Musthaves.nl

Musthaves.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Musthaves.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Musthaves.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Musthaves.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Musthaves.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van musthaves.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Musthaves.nl.

Geplaatst op: 10-07-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Musthaves.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Kidzimpulz logo
Kidzimpulz
2 beoordelingen
9
Vivolanda logo
Vivolanda
2 beoordelingen
9,5
SteigerhoutTrend logo
SteigerhoutTrend
6 beoordelingen
4,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Musthaves.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Musthaves.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Musthaves.nl actief?

Musthaves.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels , tuin , woonaccessoires en verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Musthaves.nl reviews? Dan kun je naar de website van Musthaves.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie