Momentswall logo

Momentswall reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Momentswall reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2849
Momentswall logo
Website
Momentswall
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Moments Wall

Je hebt ongetwijfeld een aantal geweldige momenten meegemaakt in je leven waar je maar al te graag even stil bij wilt staan. Wellicht heb je een geweldige reis gemaakt, een leuke vakantie beleeft met vrienden of wil je graag terugdenken aan de eerste jaren van de kleintje. Al met al biedt muurdecoratie van Moments Wall de ideale uitkomst. Op deze pagina lees je diverse reviews die klanten hebben geschreven over de producten van dit merk.

Over Moments Wall

Moments Wall is een van origine Nederlands bedrijf en gespecialiseerd in de mooiste decoratie voor aan de wand. Je favoriete foto’s zijn af te drukken in de vorm van een hexagon tegel, een cirkel of een vierkante vorm. Vervolgens hang je de foto’s zo op hoe het het beste tot zijn recht komt bij jou aan de muur. Het beste van allemaal? De collage is altijd verder uit te breiden, wat betekent dat de muur mee kan groeien met jouw herinneringen. Klinkt goed, toch?

Waarom kiezen voor Moments Wall

Dankzij de producten van Moments Wall vereeuwig je eenvoudig en snel je mooiste herinneringen op iedere muur. De slimme collectie wanddecoratie is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en je kunt zowel foto’s in kleur als foto’s in het zwart-wit in de best mogelijke kwaliteit laten drukken. Je zorgt hierdoor eenvoudig en snel voor onwijs veel sfeer in de gang, keuken, woonkamer, slaapkamer of studeerkamer. Voor iedere ruime in huis is er dus altijd wel een passende vorm van decoratie te vinden. Kies eenvoudig en snel de mooiste momenten uit je leven en mix zonde moeite met de collectie van Moments Wall, zorgvuldig samengesteld door de stylisten van dit merk.

Is Moments Wall betrouwbaar?

Moments Wall is een erg betrouwbare webshop om je bestelling te kunnen plaatsen. Naast dat je kunt vertrouwen op een erg snelle levering, profiteer je als consument ook nog eens van gratis verzending vanaf €75,-. Daarnaast kun je ook vertrouwen op producten van een erg hoge kwaliteit. De decoratie voor aan de wand wordt zelfs geleverd met een handig magnetisch ophangsysteem. Dit betekent dat je niet langer meer hoeft te boren in de muur. Het vervangen van de foto’s gaat eenvoudig en snel en doe je wanneer je dat wilt.

Klantenservice en klachten

Heb je op dit moment bepaalde vragen over een van de producten van Moments Wall? Je stelt je vragen door ze te stellen via de live-chat of om door even een e-mail te sturen. Het enthousiaste personeel van dit bedrijf denkt met je mee en kan je altijd voorzien van advies op maat.

Wil jij ook beoordelen?

Het kan natuurlijk al zo zijn dat je een product van Moments Wall in huis hebt gehaald. Ben je erg te spreken over het slimme magnetisch ophangsysteem, de levertijd en de kwaliteit van de producten? Door je review op deze pagina achter te laten, kun je ook andere consumenten inspireren om de collectie van dit merk eens een keer te bekijken.

Reviews over Momentswall

Gerelateerde bedrijven

Hangpot logo
Hangpot
2 beoordelingen
9
Intens Wonen logo
Intens Wonen
2 beoordelingen
10
Steellish logo
Steellish
3 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Momentswall

Momentswall is geverifieerd door ons expert team. De webshop Momentswall bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Momentswall lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Momentswall. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Momentswall is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Momentswall te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Momentswall.

Geplaatst op: 07-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Heel mooi aan de muur

Na mijn eerste bestelling was ik meteen erg tevreden. Het is gemakkelijk om aan de muur te hangen en de prijs is ook erg leuk, zeker met de hoge kortingen die ze bieden. Ik ga hier zeker nog eens bestellen!

Geplaatst op: 09-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nienke H.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Momentswall


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Hangpot logo
Hangpot
2 beoordelingen
9
Intens Wonen logo
Intens Wonen
2 beoordelingen
10
Steellish logo
Steellish
3 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Momentswall een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Momentswall. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Momentswall actief?

Momentswall is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Momentswall reviews? Dan kun je naar de website van Momentswall gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie