Modernize logo

Modernize reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Modernize reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3959
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Modernize

Modernize is geverifieerd door ons expert team. De webshop Modernize bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Modernize lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Modernize. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Modernize is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Modernize te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Modernize.

Geplaatst op: 22-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Modernize


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

EaseUS logo
EaseUS
3 beoordelingen
6,7
SomniShop logo
SomniShop
3 beoordelingen
6,3
Liberty 4 Go logo
Liberty 4 Go
2 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Modernize een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Modernize. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Modernize actief?

Modernize is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Modernize reviews? Dan kun je naar de website van Modernize gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie