LUX Lampen logo

LUX Lampen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
LUX Lampen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
LUX Lampen logo
Website
luxlampen.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen LUX Lampen

De juiste verlichting kiezen voor in je woning is van groot belang. Het verbetert je productiviteit en zorgt voor sfeer. LUX lampen kan je daarmee helpen. In het assortiment van deze webwinkel vind je namelijk zowel verschillende lichtbronnen als armaturen. Wil je eerst de voor- en nadelen van LUX lampen ontdekken? Lees dan bij ons de LUX lampen ervaringen!

Over LUX Lampen

LUX lampen werd in 2020 opgericht door de jonge ondernemers Ties en Thijs. Tijdens het studeren ondervonden ze hoe slechte verlichting een grote invloed heeft op de concentratie. Vandaar kwam het idee om een webshop op te richten met uitstekende verlichting. Zo wouden ze zoveel mogelijk mensen voorzien van een perfecte bron van licht in alle omstandigheden.

Om dit te verwezenlijken is LUX lampen zorgvuldig samenwerkingsverbanden aangegaan. Nu werken ze dus alleen samen met de beste bedrijven, waardoor je altijd kan rekenen op de beste kwaliteit. LUX lampen vindt het daarnaast belangrijk om een goede klantenservice te bieden. Daardoor kan je er steeds met je vragen terecht. Het bedrijf geeft zijn klanten bovendien gratis verzending bij elke aankoop, wat zeker mooi meegenomen is.

Waarom kiezen voor LUX Lampen

Als je graag armaturen en/of lichtbronnen wilt kopen voor in je zaak of woning, kan je terecht bij LUX lampen. Deze winkel is dan een goede keuze, omdat je altijd zeker bent van de beste kwaliteit. Bovendien heb je er veel keuze voor in elke ruimte en voor in ieder interieur. Zo vind je er tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen in verschillende stijlen. Je vindt ook makkelijk alles terug. Op de website kan je namelijk zoeken aan de hand van de stijl, het merk of de soort lamp.

LUX lampen zorgt ook nog eens voor een gratis verzending. Weet je niet goed wat te kiezen? Dan kan je inspiratie opdoen bij de blogs of de medewerkers vragen om advies. Zo ben je er ook zeker van dat je geen miskoop doet. Een andere goede reden om lampen te kopen bij LUX lampen is dat je er achteraf kan betalen. Als je dus dringend verlichting nodig hebt, maar je niet voldoende geld hebt, kan je deze optie kiezen. Zo krijg je nog wat extra tijd voor de betaling!

Is LUX Lampen betrouwbaar?

LUX lampen is een webshop die betrouwbaar is. Dat merk je aan de positieve reviews. En er zijn nog enkele andere dingen die daarop wijzen. Zo is de webshop voorzien van het 'Webwinkelkeur' keurmerk en kan je er betalen via allerlei veilige methodes. Het bedrijf is bovendien partner met Lionshome dat ook een betrouwbaar bedrijf is. Je kan dus met een gerust hart je aankopen doen bij LUX lampen!

Klantenservice en klachten

Als je al ervaringen hebt opgedaan bij LUX lampen, maar je klachten hebt, kan je het bedrijf op diverse manieren bereiken. Zo kan je met hen chatten door op de chatknop te drukken rechts onderaan de webpagina. Daarnaast kan je het contactformulier invullen of bellen.

Wil jij ook beoordelen?

Aarzel niet om ook je LUX lampen beoordeling achter te laten indien je er al verlichting gekocht hebt. Jouw review geeft anderen namelijk een goed beeld van wat de positieve en negatieve kanten zijn van het bedrijf. Je beoordeling maakt dus een groot verschil. Het duurt bovendien helemaal niet lang en is erg makkelijk!

Reviews over LUX Lampen

Gerelateerde bedrijven

Kinderkamerverlichting.nl logo
Kinderkamerverlichting.nl
2 beoordelingen
9,5
2eHandsdesign.nl logo
2eHandsdesign.nl
2 beoordelingen
8,5
Massa markt logo
Massa markt
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over luxlampen.nl

LUX Lampen is geverifieerd door ons expert team. De webshop LUX Lampen bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is LUX Lampen lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via LUX Lampen. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van luxlampen.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van luxlampen.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van LUX Lampen.

Geplaatst op: 07-01-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over LUX Lampen


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Kinderkamerverlichting.nl logo
Kinderkamerverlichting.nl
2 beoordelingen
9,5
2eHandsdesign.nl logo
2eHandsdesign.nl
2 beoordelingen
8,5
Massa markt logo
Massa markt
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is LUX Lampen een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over LUX Lampen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is LUX Lampen actief?

LUX Lampen is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verlichting en wonen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de LUX Lampen reviews? Dan kun je naar de website van LUX Lampen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie