Logitech logo

Logitech reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Logitech reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3071
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Logitech

Logitech is geverifieerd door ons expert team. De webshop Logitech bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Logitech lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Logitech. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Logitech is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Logitech te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Logitech.

Geplaatst op: 09-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Logitech


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

GANT logo
GANT
1 beoordeling
10
RED IVY logo
RED IVY
1 beoordeling
10
HomeToGo logo
HomeToGo
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Logitech een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Logitech. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Logitech actief?

Logitech is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Logitech reviews? Dan kun je naar de website van Logitech gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie