Lamptwist.com logo

Lamptwist.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Lamptwist.com reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3138
Lamptwist.com logo
Website
lamptwist.com
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Lamptwist.com

Bij Lamptwist.com shop je lampen met een achtergrond en uniek verhaal. In de webshop koop je lampen van zowel bekende merken als van opkomende ontwerpers, waardoor ook zij de kans krijgen om bekend te worden en te groeien. Lamptwist.com wil alle klanten inspireren met een ruim assortiment aan design lampen. Of je nu op zoek bent naar een toffe lamp voor in de woonkamer, slaapkamer of in de tuin: je vindt het in deze webshop. Wil jij meer weten over Lamptwist.com voordat je besluit om hier een bestelling te plaatsen? Wij hebben echte klanten gevraagd om hun beoordeling over Lamptwist.com achter te laten op deze pagina. Lees de reviews en maak een doordachte keuze om hier een nieuwe designlamp aan te schaffen.

Over Lamptwist.com

Lamptwist.com is een Belgisch bedrijf dat zich richt op het verkopen van lampen van superieure kwaliteit. Je hebt zowel de keuze uit designlampen van bekende merken als van opkomende ontwerpers en fabrikanten. De kwaliteit van licht beïnvloedt mensen op diverse manieren. Goede verlichting heeft een positieve invloed op jouw stemming en zorgt ervoor dat je interieur een goede sfeer krijgt. Bij Lamptwist.com ligt de focus niet alleen op kwaliteitseisen, maar verkopen ze ook het liefst producten met een doel. Achter iedere lamp zit een echt verhaal, van echte mensen. Hierdoor gaat het kopen van een item verder dan enkel het bezit ervan.

Waarom kiezen voor Lamptwist.com

Het Belgische bedrijf steunt kleine Europese fabrikanten en wilt iedereen een eerlijkere prijs bieden. Je koopt niet bij een grote retailer waar de winst wordt gedeeld onder de investeerders en aandeelhouders in plaats van met de makers en designers. Het geld van de aankoop die jij doet op Lamptwist.com gaat direct naar de designer/fabrikant van de lamp met een kleine marge voor Lamptwist. Licht speelt een belangrijke rol in jouw interieur. Je kunt de medewerkers van Lamptwist.com kosteloos vragen om advies met betrekking tot jouw lichtplan. Je profiteert van gratis verzending op een bestelling van meer dan €75,-. Daarnaast kun je jouw nieuwe lamp eerst 30 dagen uitproberen.

Is Lamptwist.com betrouwbaar?

De lampenshop heeft duizenden volgers op social media. Volg Lamptwist.com ook op Facebook, Instagram of Pinterest om geen enkele actie of aanbieding meer te missen en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Lamptwist.com is bezig met het openen van een showroom, zodat klanten daar terecht kunnen als ze de lamp die ze op het oog hebben eerst in het echt willen zien. Voor nu kun je altijd een van de vriendelijke medewerkers van Lamptwist.com om advies vragen.

Klantenservice en klachten

Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij Lamptwist.com. Voor vragen, klachten of een persoonlijk advies neem je eenvoudig contact op door een livechat te openen. In de FAQ vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Het kan zijn dat je hier het antwoord op jouw vraag al tussen ziet staan. Als dit niet het geval is kun je contact opnemen met Lamptwist.com door het contactformulier op de website in te vullen, een e-mail te sturen of door te bellen. Je wordt zo snel mogelijk te woord gestaan.

Wil jij ook beoordelen?

Reviews van andere klanten geven een goed beeld van een bedrijf. Heb jij ervaring met Lamptwist.com? Dan stellen wij het zeer op prijs als jij een beoordeling over Lamptwist.com achter wilt laten op deze pagina. Vertel bijvoorbeeld of je jouw bestelling snel in huis had, of deze aan jouw verwachtingen voldeed en wat je vindt van de kwaliteit van jouw designlamp. Op deze manier help je anderen bij het maken van hun beslissing. Alvast bedankt!

Reviews over Lamptwist.com
Gerelateerde bedrijven
Max Wonen logo
Max Wonen
2 beoordelingen
9,5
Besled logo
Besled
5 beoordelingen
8
Licht-Geluid.nl logo
Licht-Geluid.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
5,3
19% zou hier weer kopen
12 beoordelingen
Ervaringen met Lamptwist.com

Het bedrijf Lamptwist.com is geverifieerd door ons. De webshop lamptwist.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Lamptwist.com is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Lamptwist.com maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Lamptwist.com is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van lamptwist.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 02-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Vreselijk! Slechte service en geen contact te krijgen!

Half november 2023 heb ik een vloerkleed besteld en betaald. Deze zou binnen 10 dagen geleverd worden. Inmiddels is het bijna 1maart 2024 en nog geen kleed. Veel gebeld en gemaild maar geen mails terug. Inmiddels wil ik het kleed niet meer. En mijn geld terug. Daar wordt niet op gereageerd. Ik moet het kleed aannemen en weer retour sturen; en die kosten moet ik zelf betalen. Het is een kleed van 300-350 cm ; die kosten schatten we op 100-150 euro. Dat wil ik niet betalen en vraag om coulance. Hier hoor ik niks op. Ik ben boos en voel me machteloos

Geplaatst op: 29-02-2024
Laatst bewerkt op: 29-02-2024
Geschreven door: Conny H.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Klantenservice onbereikbaar

Bestellen en betalen ging vlot. We kregen redelijk snel bericht dat 1 lamp meteen verzonden zou worden en dat de andere een tweetal weken later rechtstreeks vanuit Italië geleverd zou worden. Goede service tot daar toe. Na ontvangst van de eerste lamp, hebben we gemaild om de tweede te annuleren, die was niet meer nodig. Helaas kregen we geen reactie. Telefonisch was er nooit iemand bereikbaar. Uiteindelijk hebben we de lamp uit Italië toch thuis gekregen, deze hebben we na overleg met een juridisch adviseur geretourneerd naar Lamptwist zelf. Nu is het nog wachten op de terugbetaling… ik vrees dat dat ook nog wel de nodige aanmoediging behoeft.

Geplaatst op: 26-02-2023
Laatst bewerkt op: 26-02-2023
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Onbetrouwbaar !!

Bestelde en betaalde op 4/11/22 een lamp al kerstcadeau voor mijn zoon.575 euro
De levering liet op zich wachten zodat ik 8 weken later de bestelling annuleerde.
Er werd beloofd dat de terugbetaling zou volgen na annulering.
Op 24 januari kreeg ik na lang proberen via mail, telefonisch...bericht van Gert dat de terugbetaling over enkele dagen zou volgen.
Ik ben nog altijd aan het wachten !!!
.

Geplaatst op: 10-03-2023
Laatst bewerkt op: 10-03-2023
Geschreven door: Sophie V.

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Bedrijf levert niet, failliet?

De website en prijs is prima. Maar nadat je betaald heb komt er geen lamp. Ik heb meerdere mails gestuurd, geen enkele reactie !! Ik denk dat ze failliet zijn.

Geplaatst op: 15-02-2023
Laatst bewerkt op: 15-02-2023
Geschreven door: Rosalie K.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Product niet geleverd

Bestelling gedaan op 15/01... voor aanzienlijk bedrag .. ging binnen de week geleverd worden. En nog altijd niks ontvangen.. en geen reactie op emails of berichten!
Bestaat dit bedrijf wel?!

Geplaatst op: 14-02-2023
Laatst bewerkt op: 14-02-2023
Geschreven door: Katrien B.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters niet bestellen!!

Gert houdt je aan het lijntje en zegt dat de bestelling die week bij hen binnenkomt en daarna doorgeleerd wordt. Dit gebeurt niet. Levering nooit gekregen!! Hele slechte zaak dit. Ik zou hier nooit meer bestellen!

Geplaatst op: 15-02-2023
Laatst bewerkt op: 15-02-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bestelling niet geleverd, wel betaald, klantenservice reageert niet

Helaas erg slechte service! Heb dure bestelling gedaan, niets meer gehoord! De tekefoon wordt niet opgenomen en er wordt niet op mails gereageerd.

Geplaatst op: 13-02-2023
Laatst bewerkt op: 13-02-2023
Geschreven door: Beate V.

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

ik zit nog steeds op een vaas te wachten , zou leverbaar zijn na 1 of 2 dagen .
Maar wat ik heel slecht vind is dat de mails niet worden beantwoord en telefonische niet bereikbaar zijn of een bandje krijgt met de boodschap het later te proberen. Maar de hele dag het zelfde bandje krijgt en geen medewerker !

Geplaatst op: 31-01-2023
Laatst bewerkt op: 31-01-2023
Geschreven door: Joke J.

4 / 10
1/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht geen levering

Na 3 maanden nog geen lamp ontvangen na vele mail heen en weer aan het lijntje gehouden hij komt er aan .
Na 3 maanden geld retour dit ging vlot .
Slechte ervaring zal hier geen lamp meer bestellen

Geplaatst op: 21-08-2022
Laatst bewerkt op: 21-08-2022
Geschreven door: Elly K.

5 / 10
3/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet tevreden

Het bestel proces verliep soepel. Bij de beschrijving stond een levertijd van 1 week. Na 1 week nog geen lamp ontvangen dus contact gezocht met lamptwist, zowel via mail als bellen. Beide manieren geen contact te krijgen met het bedrijf. Uiteindelijk is de lamp geleverd. Echter deed deze het niet. De lamp hierom retour gestuurd waarna ik na 14 nagen geld terug gestort zou moet krijgen. Ook dit was niet het geval. Uiteindelijk na mail contact is dit verholpen. Slechte ervaring met dit bedrijf. Geen aanrader

Geplaatst op: 02-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nog geen product ontvangen, moeilijk contact mee te krijgen

Ik ben al 3 weken aan het wachten op de bezorging van mijn lamp die ik als sinterklaas cadeau bedoeld had. Blijkbaar verkoopt deze site lampen die ze zelf.niet in huis hebben. Meerdere malen contact gezocht. Als ik dit van tevorengeweten had, had ik de lamp voor 6 euro meer ergens anders besteld.

Geplaatst op: 14-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lot S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Lamptwist.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Max Wonen logo
Max Wonen
2 beoordelingen
9,5
Besled logo
Besled
5 beoordelingen
8
Licht-Geluid.nl logo
Licht-Geluid.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lamptwist.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 12 beoordelingen geplaatst over Lamptwist.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,3 gekregen, waarbij 19% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lamptwist.com actief?

Lamptwist.com is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Lamptwist.com reviews? Dan kun je naar de website van Lamptwist.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie