Jaybird logo

Jaybird reviews, ervaringen en beoordelingen

Jaybird reviews, ervaringen en beoordelingen
3075
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Jaybird

Het bedrijf Jaybird is geverifieerd door ons. De webshop Jaybird is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Jaybird is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Jaybird maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Jaybird is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Jaybird te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 09-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Jaybird
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
My Home Climate logo
My Home Climate
1 beoordeling
10
GANT logo
GANT
1 beoordeling
10
HomeToGo logo
HomeToGo
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Jaybird een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Jaybird. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Jaybird actief?

Jaybird is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Jaybird reviews? Dan kun je naar de website van Jaybird gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie