HelloFresh logo

HelloFresh reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
HelloFresh reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4232
HelloFresh logo
Website
hellofresh.nl
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen HelloFresh

Wil je graag lid worden van HelloFresh, maar wil je eerst meer over HelloFresh te weten komen? Lees dan eerst de informatie op deze website. Op deze website ku je meer over HelloFresh lezen, zoals wat het bedrijf aanbiedt, waarom je voor HelloFresh moet kiezen en of het bedrijf daadwerkelijk te vertrouwen is of niet. Ook lees je hier hoe je de klantenservice kunt benaderen en hoe je zelf een beoordeling kunt achterlaten. Daarnaast lees je vele reviews van andere, waardoor je vervolgens een weloverwogen beslissing kunt maken om juist wel of niet bij het bedrijf HelloFresh een pakket te kopen.

Over HelloFresh

HelloFresh is een succesvolle onderneming die maaltijd pakketten aanbiedt in Nederland. Het bedrijf stelt producten voor jou samen die vervolgens geportioneerd en op maat geleverd worden. Dit zijn producten voor een gezond en afwisselend voedingspatroon. HelloFresh heeft als uitgangspunt om voedselverspilling tegen te gaan door keurig afgemeten porties aan te bieden. Ook probeert het bedrijf zo duurzaam mogelijk te werk te gaan en producten aan te bieden met een zo laag mogelijk belasting op het milieu.

Waarom kiezen voor HelloFresh

Even geen zin of inspiratie om te koken? Of heb je veel te weinig tijd om boodschappen te doen? Dan is HelloFresh zeker wat voor jou. Wekelijks kun je zelf kiezen uit verschillende samengestelde recepten van HelloFresh. Hierdoor staat er telkens wat nieuws bij je thuis op tafel en hoef je niet meer zelf na te denken wat je graag wilt eten. De producten worden aan het begin van de week bij je thuisbezorgd. Wil je geen gebruik meer maken van HelloFresh? Geen probleem. Indien je jouw abonnement tijdelijk of voor altijd wilt opzeggen kun je dit eenvoudig via de website regelen.

Is HelloFresh betrouwbaar?

Voordat je een abonnement afsluit bij een onlineonderneming is het uiteraard belangrijk om goed te kijken of het bedrijf betrouwbaar is. Dit is bij HelloFresh het geval. HelloFresh is een bedrijf met een zeer grote naamsbekendheid. Het bedrijf is succesvol en heeft vele positieve klantenbeoordelingen. Je kunt HelloFresh dan ook zonder problemen zeker vertrouwen. Daarnaast heeft HelloFresh vele externe partners waarmee het bedrijf samenwerkt en voldoet het bedrijf aan alle voorwaarden waaraan een betrouwbare organisatie dient te voldoen. Zo is het bedrijf transparant over haar bedrijfsvoering, biedt het bedrijf goede en betrouwbare algemene voorwaarden en kun je zonder problemen de service bij het bedrijf stoppen indien gewenst.

Klantenservice en klachten

Wil je graag een medewerker van HelloFresh spreken? Benader dan de klantenservice via telefonisch contact of per mail. Doorgaans word je snel en vakkundig geholpen door een medewerker van het bedrijf HelloFresh. Het bedrijf is ook actief op verschillende bekende sociale mediakanalen. Ook via deze wegen kun je eventueel het bedrijf benaderen. Daarnaast kun je voor vragen altijd de website van HelloFresh raadplegen en vind je daar antwoord op diverse veel gestelde vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ooit een maaltijdpakket bij HelloFresh besteld en wil je over deze ervaring vertellen? Laat dan een beoordeling achter en help andere met het verkrijgen van een eerlijke indruk van HelloFresh. Schrijf bijvoorbeeld in deze beoordeling of je tevreden bent met het aanbod en de kwaliteit van de pakketten, of de pakketten op tijd zijn thuisbezorgd en of je het bedrijf aan andere zou aanbevelen. Neem daarnaast ook in je review op of je snel bent geholpen door een medewerker van de klantenservice, indien je deze hebt benaderd.

Reviews over HelloFresh
Gerelateerde bedrijven
Disposables.bio logo
Disposables.bio
2 beoordelingen
9
Dinnerly logo
Dinnerly
2 beoordelingen
7
Themusclechef logo
Themusclechef
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over HelloFresh

Ons team van experts heeft HelloFresh geverifieerd op een aantal punten. De webshop van HelloFresh bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. HelloFresh is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

HelloFresh is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van hellofresh.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van HelloFresh.

Geplaatst op: 01-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed, maar soms te karig

De maaltijden zijn heerlijk. De hoeveelheid vlees,vis of kip is vaak te karig. Groenten en verse kruiden ruiken heerlijk, ze zijn heel vers.
Alle ingredienten zijn op elkaar afgestemd wat de hoeveelheid en smaak betreft. Niets hoeft te worden weggegooid en dat is een voordeel

Geplaatst op: 17-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
4/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over HelloFresh
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Disposables.bio logo
Disposables.bio
2 beoordelingen
9
Dinnerly logo
Dinnerly
2 beoordelingen
7
Themusclechef logo
Themusclechef
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is HelloFresh een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over HelloFresh. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is HelloFresh actief?

HelloFresh is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) maaltijdboxen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de HelloFresh reviews? Dan kun je naar de website van HelloFresh gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie