GStar-Influencers logo

GStar-Influencers reviews, ervaringen en beoordelingen

GStar-Influencers reviews, ervaringen en beoordelingen
3095
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over GStar-Influencers

Het bedrijf GStar-Influencers is geverifieerd door ons. De webshop GStar-Influencers is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. GStar-Influencers is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. GStar-Influencers maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van GStar-Influencers is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van GStar-Influencers te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van GStar-Influencers.

Geplaatst op: 16-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geweldige kwaliteit

Dit is een van mijn favoriete merken. Geweldige kwaliteit, gemaakt om jarenlang mee te gaan. Service is uitstekend, zowel online als in winkels, altijd aardig, vriendelijk en efficiënt.

Geplaatst op: 16-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Eva V.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over GStar-Influencers
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Actieabonnement logo
Actieabonnement
1 beoordeling
10
My Home Climate logo
My Home Climate
1 beoordeling
10
Katoenenko logo
Katoenenko
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is GStar-Influencers een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over GStar-Influencers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is GStar-Influencers actief?

GStar-Influencers is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de GStar-Influencers reviews? Dan kun je naar de website van GStar-Influencers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie