Goldea-health logo

Goldea-health reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Goldea-health reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2261
Goldea-health logo
Website
Goldea-health

Reviews en Ervaringen Goldea-health

Ben jij op zoek naar natuurlijke voedingssupplementen die uitstekend passen bij jouw gezonde en bewuste levensstijl? Neem dan een kijkje bij het unieke assortiment van Goldea-health. De supplementen zijn puur, zuiver en 100% natuurlijk, zonder onnodige en/of kunstmatige toevoegingen. Daarnaast is het prettig dat de producten worden gefabriceerd op Nederlandse bodem en de formules zijn gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Voordat je jouw bestelling plaatst, ben je waarschijnlijk erg benieuwd wat anderen te zeggen hebben over Goldea-health. Wij hebben alle Goldea-health beoordelingen voor je op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn van echte klanten en neem een weloverwogen beslissing om bij Goldea-health te shoppen.

Over Goldea-health

Dit Nederlandse bedrijf is opgericht door twee vrouwen, vanuit de gedachte dat iedereen intern gedreven is om gezonder, gelukkiger en langer te leven. Je zorgt goed voor jezelf door voldoende te bewegen en gezond te eten. Toch kan het zijn dat er momenten in je leven zijn waarop jouw lichaam een beetje extra nodig heeft. Voedingssupplementen helpen je in dit geval om optimaal te functioneren. Dit kun je bijvoorbeeld nodig hebben omdat je veel sport, als je ouder wordt, als je veel stress ervaart of op het moment dat jouw lichaam te weinig voedingsstoffen haalt uit de voeding die je eet. De oprichters zijn dagelijks gepassioneerd bezig met voedingssupplementen en kiezen voor enkel ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Waarom kiezen voor Goldea-health

De voedingssupplementen zijn puur en zuiver en geschikt voor iedereen, ook vegetariërs en veganisten. Wanneer je jouw bestelling plaatst op de website van Goldea-health, heb je jouw supplementen de volgende werkdag al in huis. Doordat het pakketje wordt verzonden per brievenbuspost hoef je niet thuis te blijven om open te doen voor de postbode. Voedingssupplementen gebruik je over het algemeen voor een langere tijd. Bij Goldea-health bieden ze je herhaalgemak door een abonnementsversie aan te bieden. Daarbij profiteer je van 10% korting als je hier voor kiest. De mooie en gebruiksvriendelijke website maakt het eenvoudig om te vinden wat je zoekt en jouw bestelling te plaatsen.

Is Goldea-health betrouwbaar?

De voedingssupplementen van Goldea-health zijn op Nederlandse bodem gefabriceerd en voldoen aan nog hogere standaarden dan de standaarden die zijn voorgeschreven volgens de richtlijnen. De voedingssupplementen worden ontwikkelt samen met natuurwetenschappers op basis van wetenschappelijke studies. Als je meer wilt weten over de producten of de achtergrond van het bedrijf kun je ook altijd contact opnemen met de klantenservice. Naast de contactgegevens staan ook andere bedrijfsgegevens weergegeven op de website, waaronder het KvK-nummer en BTW-nummer.

Klantenservice en klachten

Op de website van Goldea-health valt veel informatie te vinden. Als je toch nog vragen, opmerkingen of suggesties hebt, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Wil jij zo snel mogelijk een antwoord krijgen? Dan wordt het aangeraden om een bericht te sturen via het contactformulier. Je ontvangt dan binnen 24 uur een reactie. Ook kun je mailen of bellen naar de klantenservice. Om meer te ontdekken over de achtergrond van Goldea-health bekijk je de Instagram pagina of volg je het bedrijf op Facebook.

Wil jij ook beoordelen?

Wij vragen je om een recensie over Goldea-health achter te laten als je ervaring hebt met deze webshop. Zo kun je namelijk anderen helpen bij het maken van de juiste beslissing. Reviews van echte klanten zijn namelijk zeer waardevol. Jij kunt meer vertellen over het bestelproces, of je jouw bestelling snel in huis had en wat je vindt van de werkzaamheid van de producten. Ook als je ervaring hebt met retourneren of contact hebt gehad met de klantenservice van Goldea-health horen wij graag hoe je dat hebt ervaren. Het achterlaten van een recensie kost maar enkele ogenblikken.

Reviews over Goldea-health

Gerelateerde bedrijven

Vitaminecompleet logo
Vitaminecompleet
2 beoordelingen
9,5
Vital Proteins logo
Vital Proteins
2 beoordelingen
9
Vaud logo
Vaud
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Goldea-health

Goldea-health is geverifieerd door ons expert team. De webshop Goldea-health bestaat al sinds 2020 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Goldea-health lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Goldea-health. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Goldea-health is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Goldea-health te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Goldea-health.

Geplaatst op: 29-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede service

Er is een service van zeer hoge kwaliteit en alle problemen zijn binnen enkele minuten opgelost. Ik ben tevreden met alles van begin tot eind. Mocht er in de toekomst behoefte zijn, dan zal ik zeker naar jullie doorverwijzen en met een gerust geweten aanbevelen aan mijn vrienden.

Geplaatst op: 08-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Arthur W.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Goldea-health


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Vitaminecompleet logo
Vitaminecompleet
2 beoordelingen
9,5
Vital Proteins logo
Vital Proteins
2 beoordelingen
9
Vaud logo
Vaud
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Goldea-health een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Goldea-health. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Goldea-health actief?

Goldea-health is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Goldea-health reviews? Dan kun je naar de website van Goldea-health gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie