EthosCannabis logo

EthosCannabis reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

EthosCannabis reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3963
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met EthosCannabis

Het bedrijf EthosCannabis is geverifieerd door ons. De webshop EthosCannabis is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. EthosCannabis is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. EthosCannabis maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

EthosCannabis is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van EthosCannabis te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 22-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over EthosCannabis


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Red Letter Days logo
Red Letter Days
2 beoordelingen
9
Senioren tablet logo
Senioren tablet
1 beoordeling
10
Siteklik logo
Siteklik
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is EthosCannabis een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over EthosCannabis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is EthosCannabis actief?

EthosCannabis is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de EthosCannabis reviews? Dan kun je naar de website van EthosCannabis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie