EaseUS logo

EaseUS reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
EaseUS reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2443
EaseUS logo
Website
easeus-software.com
Categorie
Overige
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen EaseUS

Over EaseUS

EASEUS, opgericht op 12 augustus 2004, is een professioneel bedrijf voor gegevensherstel en gegevensbeveiliging.

Het maakt deel uit van Chengdu YIWO Tech Development Co. Ltd, gevestigd in China, en verleent een service aan 200.000.000 klanten, zowel in China als in het buitenland.

Het bedrijf, dat trots is op zijn loyaliteit aan klanten, streeft ernaar betrouwbare producten voor gegevensherstel, beveiligingsproducten, advies en bijbehorende oplossingen aan te bieden.

Waarom kiezen voor EaseUS

Laten we beginnen met de basis: wat is EaseUS?

Simpel gezegd, EaseUS is een programma voor gegevensherstel dat is ontworpen om je te helpen bij het herstellen van zowel per ongeluk verwijderde bestanden als bestanden die per ongeluk door programma's zijn verwijderd.

Het is beschikbaar voor Windows en MAC, waarbij gebruikers ook verloren gegevens kunnen ophalen van RAID-opslag en servers. De bedoeling van het programma is om te garanderen dat je nooit je gegevens kwijtraakt, aangezien er altijd een back-up van de gegevens in de cloud wordt gemaakt, waardoor er in de eerste plaats geen noodsituaties ontstaan.

De software is zeker gericht op meer professioneel gebruik, maar het is ook een solide optie voor thuisgebruikers of kleine bedrijven.

Is EaseUS betrouwbaar?

Elk programma kan op papier goed klinken, maar als het niet werkt zoals bedoeld, is het zonde van je geld. Dat gezegd hebbende, werkt EaseUS echt?

In onze ervaring met het testen van het programma, werkt EaseUS echt bij het herstellen van bestanden en gegevens. We ontdekten dat EaseUS op een harde schijf gemakkelijk verwijderde grafische bestanden kon vinden en herstellen die andere software had gemist. Het biedt ook een optionele diepe scan op de schijf van de computer zelf, waarbij wordt gezocht naar het herstellen van bestanden en waarmee je bestanden kunt zoeken die de app tijdens het proces vindt.

Omdat je bestanden kunt vinden tijdens het scanproces, is de service handig en efficiënt. Bij het testen op een vrij grote 2TB draaiende schijf, ontdekten we dat EaseUS minder dan 10 uur nodig had voor een volledige scan. Andere services kunnen tot 30 uur of langer duren, zonder dat je daadwerkelijk bestanden kunt herstellen tijdens het scanproces.

In onze ervaring met het programma blijkt EaseUS een zeer gerenommeerd en veilig programma te zijn dat grote stappen zet om je privacy te beschermen.

Ze gebruiken een veilige 256-bit SSL-codering van alle bestanden, wat meer is dan verwacht kan worden voor de meeste gratis services. EaseUS versleutelt ook automatisch alle herstelde gegevens voor je, terwijl je ook je coderingsniveau voor kostbare gegevens kunt aanpassen.

EaseUS heeft ook een zeer hoge TrustPilot-beoordeling met duizenden positieve recensies. Er zijn geen meldingen van problemen of oplichting met EaseUS, alleen veilig herstel van verwijderde of verloren bestanden en gegevens. Over het algemeen zijn we van mening dat EaseUS een zeer veilige oplossing is.

Klantenservice en klachten

EaseUS biedt een klantenservice aan al zijn klanten. Deze bestaat uit een technische ondersteuning via mail, online chat en een forum waarop gebruikers hun vragen kunnen stellen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je de software van EaseUS zelf al eens uitgetest? We horen graag je ervaring. Schrijf daarom nu een beoordeling.

Reviews over EaseUS

Gerelateerde bedrijven

the Times logo
the Times
1 beoordeling
10
My Home Climate logo
My Home Climate
1 beoordeling
10
GANT logo
GANT
1 beoordeling
10
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over EaseUS

Het bedrijf EaseUS is geverifieerd door ons. De webshop easeus-software.com is al sinds 2008 een betrouwbare partij om te bestellen. EaseUS is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. EaseUS maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

EaseUS is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van easeus-software.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van EaseUS.

Geplaatst op: 12-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snelle reactie

Ik heb een erg snelle reactie gekregen toen ik om hulp had gevraagd bij het bedrijf. Ze hebben mij goed geholpen met het herstellen van mijn hard disk van mijn lapotp!

Geplaatst op: 20-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Yara R.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over EaseUS


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

the Times logo
the Times
1 beoordeling
10
My Home Climate logo
My Home Climate
1 beoordeling
10
GANT logo
GANT
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is EaseUS een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over EaseUS. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is EaseUS actief?

EaseUS is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de EaseUS reviews? Dan kun je naar de website van EaseUS gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie