DreamLand logo

DreamLand reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
DreamLand reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4075
DreamLand logo
Website
dreamland.be
Categorie
Overige
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen DreamLand

DreamLand is een van de bekendste speelgoedwinkels in België. Als je dus op zoek bent naar speelgoed, is het een goed idee om er een kijkje te nemen. De kans dat je er terugvindt wat je zoekt, is namelijk erg groot. Naast speelgoed verkoopt DreamLand nog andere interessante artikelen. Ben je benieuwd naar deze webwinkel? Bereid je dan eerst goed voor door de DreamLand ervaringen op onze website te bekijken!

Over DreamLand

DreamLand bestaat al sinds 1956. Het heette toen nog LIMA (Liedekerkse magazijnen) en werd opgericht door familie De Backer. Met verloop van tijd kwamen er winkels bij. In 1994 werd het bedrijf overgenomen door de Colruyt groep en twee jaar later ging de eerste winkel in Wallonië open. Die kreeg de naam 'Dreamworld'. Sinds 2002 veranderde die naam in zowel Vlaanderen als Wallonië naar 'DreamLand'.

In 2010 kwam ook de webshop erbij en sinds 2013 maakt de winkel eigen speelgoed. DreamLand heeft dus een lange geschiedenis achter de rug en is ondertussen uitgegroeid tot een echt begrip. Er zijn tegenwoordig maar liefst 47 fysieke winkels met meer dan 800 medewerkers die elke dag het beste van zichzelf geven.

Het aanbod is doorheen de jaren eveneens sterk gegroeid. De dag van vandaag vind je er namelijk niet enkel speelgoed, maar ook schoolgerief, tuinmeubelen, games, multimedia en nog veel meer. De webwinkel legt daarnaast zijn klanten regelmatig in de watten met interessante kortingen en werd verkozen tot 'Beste winkelketen van België' in 2021-2022.

Waarom kiezen voor DreamLand

Doordat DreamLand een begrip is geworden doorheen de jaren, kan je zeker zijn van kwalitatieve artikelen. En als het op speelgoed aankomt, is de kwaliteit toch wel heel belangrijk, want het zorgt voor veiligheid. Daarnaast is het aanbod van DreamLand gigantisch en vind je er diverse artikelen, waaronder speelgoed, decoratieartikelen, multimedia en schrijfgerief. Je kan dus meerdere benodigdheden in één webwinkel kopen, waardoor je het jezelf makkelijk maakt.

Een ander groot voordeel van kopen bij DreamLand is dat er heel vaak hoge kortingen zijn. Zo spaar je heel wat geld uit! Ook is het de ideale webwinkel om te bezoeken als je op zoek bent naar een cadeautje. Er is zelfs een speciale categorie waar je bijzondere geschenkjes kan vinden. Maar als je niet kan kiezen, kan je er ook gewoon een cadeaubon kopen. En als je ook een feestje geeft, vind je er alvast de nodige decoratieartikelen!

Is DreamLand betrouwbaar?

DreamLand bestaat al heel veel jaren en is niet alleen een webwinkel, maar ook een winkelketen. Je kan er dus wel zeker van zijn dat dit bedrijf betrouwbaar is. Bovendien maakt het deel uit van de Colruyt Group, die nog diverse andere betrouwbare winkels heeft.

Ook de award voor 'Beste winkelketen van België' in 2021-2022 en de vele positieve recensies maken duidelijk dat je op DreamLand kan vertrouwen. Daarnaast is het bedrijf ook nog eens makkelijk te volgen via allerlei sociale mediakanalen. Je zorgen maken, is dus helemaal niet nodig!

Klantenservice en klachten

Heb je speelgoed of andere spullen gekocht bij DreamLand, maar heb je klachten? Dan kan je bellen of op de 'Contacteer ons' knop duwen op de site. Als je voor de laatste optie kiest, kan je een onderwerp aanduiden en kom je automatisch terecht bij de antwoorden op enkele veelgestelde vragen. In het geval dat je liever contact maakt met een medewerker, kan je dus beter bellen.

Wil jij ook beoordelen?

Twijfel niet om je DreamLand review bij ons achter te laten als jij al ervaring hebt opgedaan met dit bedrijf. Aan de hand van jouw beoordeling kan je anderen namelijk laten weten wat de sterke en minder sterke punten zijn van DreamLand. Zo komen zij ook te weten of het bedrijf voor hen de beste keuze is!

Reviews over DreamLand
Gerelateerde bedrijven
My Home Climate logo
My Home Climate
1 beoordeling
10
GANT logo
GANT
1 beoordeling
10
HomeToGo logo
HomeToGo
1 beoordeling
10
6
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over DreamLand

Het bedrijf DreamLand is geverifieerd door ons. De webshop dreamland.be is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. DreamLand is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. DreamLand maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van dreamland.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van dreamland.be. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van DreamLand.

Geplaatst op: 06-01-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Heel slecht

Als je iets wilt kopen, is dat leuk.
Als er zich een probleem voordoet, kan ik niets oplossen.
2 maanden geleden kocht ik een bed met een kledingkast, natuurlijk niet compleet (geen instructies en geen schroeven)
Tot nu toe kan ik niet om de ontbrekende onderdelen vragen.
En mijn baby is 2 maanden zonder bed.

Geplaatst op: 20-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Justyna J.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over DreamLand
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
My Home Climate logo
My Home Climate
1 beoordeling
10
GANT logo
GANT
1 beoordeling
10
HomeToGo logo
HomeToGo
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DreamLand een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over DreamLand. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DreamLand actief?

DreamLand is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de DreamLand reviews? Dan kun je naar de website van DreamLand gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie