Draftsight logo

Draftsight reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Draftsight reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2683
Draftsight logo
Website
Draftsight
Categorie
Overige

Reviews en ervaringen Draftsight

Elk beroep heeft zo wel zijn eigen specifieke programma’s en software die onmisbaar zijn. Ben jij actief in de wereld van de 2D-ontwerpen? Heb je kaas gegeten van het bekende programma AutoCAD? Dan is Draftsight een softwareprogramma dat je vast en zeker kent. Maar is Draftsight wel een betrouwbaar stukje software? Zijn de prestaties zoals aangegeven? Wat zijn de ervaringen van echte gebruikers? Hoe beoordelen klanten Draftsight? Als je op zoek bent naar het antwoord op deze vragen zit je hier goed. Op deze pagina vind je immers reviews, ervaringen en beoordelingen van Draftsight. Zo weet je reeds op voorhand welk vlees je in de kuip hebt.

Over Draftsight

Draftsight is dus een softwareprogramma dat in essentie een 2D-oplossing is voor het maken en editen van 2D-tekeningen en designs. Het is een programma van professionele kwaliteit die in verschillende versies verkrijgbaar is. Het bedrijf achter het programma werd gesticht in 1989 en heeft in die tijd vanzelfsprekend een schat aan ervaring opgebouwd. Een sterk punt van Draftsight is dat het een vrij gemakkelijk te leren interface heeft. Die interface en leercurve is bij vrij veel programma’s in dit genre een sterk minpunt. Vaak twijfelen mensen en bedrijven om de overstap te maken naar een nieuw programma door een te steile leercurve. Bij Draftsight zou alles vrij bekend moeten aanvullen voor iedereen die ooit gebruik maakte van Solidworks. Daarnaast vind je op de website heel wat informatie, filmpjes en blogs die bedoeld zijn om jou als consument stap per stap bekend te maken met de interface van Draftsight. Ook is er een regelrechte community van Draftsight gebruikers waar je op het forum tal van vragen aan kan stellen.

Waarom kiezen voor Draftsight?

Draftsight beschikt over diverse programma’s afhankelijk van jouw noden en de functies die je wenst. Er is de Draftsight Standard versie die geschikt is voor particulieren met interesse in het gebied als hobby, voor studenten en ook leerkrachten. Een duurdere optie is de Draftsight Professional die alles biedt wat de standaardversie heeft plus API-toegang, upgrades en heel wat opties tot maatwerk. Deze versie is, zoals de naam al zegt, geschikt voor professionals. Nog een tikje meer krijg je bij de Draftsight Premium versie. Deze biedt naast 2D-opties ook volledige 3D-capaciteiten. Ten slotte is er nog de Draftsight Enterprise & Plus. Kies je voor dit abonnement dan geniet je van alle opties van de voorgaande versies plus technische ondersteuning bij problemen, een netwerklicentie en meer.

Is Draftsight betrouwbaar?

Je wilt natuurlijk niet enkel een programma dat handig in gebruik is, maar ook eentje dat te vertrouwen valt bij aankoop. Is Draftsight dan ook een betrouwbare website? Een goed teken is alvast dat je meteen het slotje in de adresbalk kunt ontwaren. Dit betekent dat de veilige verbinding op basis van het SSL-protocol jouw persoonsgegevens secuur houdt. Daarnaast beschikt Draftsight ook over een eigen klantenservice en vind je alle nodige contactgegevens hiervoor op de website. Tevens is het zo dat Draftsight al heel erg lang bestaat en een heel goede naam heeft opgebouwd in die tijd. Dat gecombineerd met een sterke aanwezigheid op social media zorgen ervoor dat er toch enige druk is om op een correcte manier te handelen. Het heeft er dan ook alle schijn van dat Draftsight een betrouwbare webshop is.

Klantenservice en klachten

Op de website van Draftsight vind je een zeer uitgebreide FAQ die een antwoord biedt op tal van vragen en vind je bovendien heel wat informatie terug. Is dit echter nog niet voldoende? Dan kan je de klantenservice van Draftsight contacteren. Dat kan op verschillende manieren. Er kan een mail gestuurd worden, er kan gebeld worden en je kunt ook een berichtje op social media sturen. Draftsight heeft een eigen Twitteraccount, maar ook een Facebook, een LinkedIn en een YouTube-kanaal. Wil je een klacht indienen? Dat kan via dezelfde wegen, maar een mail is vaak net iets handiger. Draftsight geeft altijd een antwoord binnen enkele werkdagen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met Draftsight privé, op het werk of beiden? Dan zijn wij op zoek naar wat jij te vertellen hebt over de software en het bedrijf. Wat zijn jouw ervaringen met Draftsight? Zou je het programma als een goed stuk software beoordelen? Ben je tevreden over de technische ondersteuning? Voert het programma de beloofde taken goed uit? Is Draftsight een aankoop die je zo opnieuw zou doen? Schrijf op deze pagina een review met jouw ervaringen met Draftsight en help toekomstige klanten weten wat ze mogen verwachten van Draftsight!

Reviews over Draftsight

Gerelateerde bedrijven

Red Letter Days logo
Red Letter Days
2 beoordelingen
9
COS logo
COS
1 beoordeling
10
JuiceXpress logo
JuiceXpress
1 beoordeling
10
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Draftsight

Het bedrijf Draftsight is geverifieerd door ons. De webshop Draftsight is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Draftsight is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Draftsight maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Draftsight is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Draftsight. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Draftsight.

Geplaatst op: 21-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Makkelijk converteren

Draftsight maakt het converteren van CAD-bestanden naar verschillende formaten een fluitje van een cent, en de 2D-tekentools zijn ook niet slecht. Het kost erg weinig en is beter dan de meeste andere systemen.

Geplaatst op: 24-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marit K.

8 / 10
3/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Draftsight


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Red Letter Days logo
Red Letter Days
2 beoordelingen
9
COS logo
COS
1 beoordeling
10
JuiceXpress logo
JuiceXpress
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Draftsight een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Draftsight. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Draftsight actief?

Draftsight is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Draftsight reviews? Dan kun je naar de website van Draftsight gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie