Dela. logo

Dela. reviews, ervaringen en beoordelingen

Dela. reviews, ervaringen en beoordelingen
4051
Dela. logo
Website
Dela.
Categorie
Overige

Reviews en Ervaringen Dela

Als je net iemand verloren hebt die dierbaar voor je was, heb je tijd nodig om dit te verwerken. Het laatste wat je dan wil is papierwerk regelen. Helaas hoort dit erbij. Gelukkig is er een oplossing. Dela is een uitvaartspecialist die je van al dit werk kan ontzorgen in deze moeilijke periode. Natuurlijk wil je er zeker van zijn dat dit met de nodige kennis en respect wordt gedaan. Daarom is het een goed idee om bij ons eerst de Dela ervaringen door te nemen.

Over Dela

Dela is een Belgisch uitvaartspecialist. Dat houdt in dat je bij het bedrijf een uitvaartverzekering kan aangaan om zo je dierbaren te helpen bij de financiële kosten bij je overlijden. Ook voorziet Dela nabestaandezorg die inbegrepen zit bij een uitvaartverzekering. Zo worden de nabestaanden ook van het papierwerk ontlast.

Ook als je zelf een dierbare verloren bent, kan je er terecht. Dela heeft namelijk begrafenissenondernemers die je helpen met het geven van een waardevolle afscheid voor je dierbare. Eigenlijk neemt het bedrijf dus alles voor jou uit handen, zodat jij zoveel mogelijk ontlast wordt en je je kan richten op het verwerkingsproces.

Waarom kiezen voor Dela

Afscheid nemen is niet makkelijk. In een moeilijke periode zoals deze, kan je wel iemand gebruiken die je helpt met al het papierwerk en die zorgt voor de financiële lasten. Als je overleden dierbare een verzekering bij Dela heeft afgelegd, kan je er terecht voor hulp met papierwerk en de financiële lasten. Op de site vind je ook informatie die nuttig is bij het organiseren van een begrafenis.

Bij Dela kan je ook terecht als je zelf een uitvaartverzekering wilt afsluiten. Op die manier bespaar je je dierbaren van de financiële lasten wanneer er iets met je gebeurt. Het zorgt dus voor gemoedsrust zowel voor jou als voor hen. Het wordt ook volledig op maat van je wens en budget gemaakt. Eigenlijk kan iedereen dus bij Dela terecht!

Is Dela betrouwbaar?

Doordat Dela al meer dan 75 jaar ervaring heeft, hoef jij je helemaal niet af te vragen of het bedrijf wel betrouwbaar is. Maar als je echt zeker wilt zijn, is het natuurlijk goed om de verschillende beoordelingen op onze site te bekijken. Dela kan je ook goed opvolgen via allerlei sociale mediakanalen. Dat is eveneens een bewijs voor betrouwbaarheid.

Klantenservice en klachten

Heb jij al ervaringen met Dela en heb je klachten? Dan is het mogelijk om het bedrijf via het webformulier te bereiken. Dit formulier dient speciaal voor het melden van een klacht.

Er zijn ook twee telefoonnummers: een nummer voor het melden van een overlijden en het andere nummer voor vragen over een uitvaartverzekering. Daarnaast vind je op de website een apart formulier voor vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Wanneer er iemand dierbaar overleden is, wil je de begrafenis uiteraard in de handen leggen van een uitvaartbedrijf die alles met zorg en respect uitvoert. Dat geldt ook voor anderen. Als jij dus al negatieve of positieve ervaringen hebt opgedaan met Dela, kan je anderen helpen door bij ons je review achter te laten. Jouw recensie betekent veel voor anderen. Het is bovendien makkelijk en duurt helemaal niet lang. Twijfelen is dus niet nodig!

Reviews over Dela.
Gerelateerde bedrijven
SomniShop logo
SomniShop
3 beoordelingen
6,3
Sfeerlampen.nl logo
Sfeerlampen.nl
1 beoordeling
10
Studio Everlasting logo
Studio Everlasting
2 beoordelingen
9,5
7,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Dela.

Dela. is geverifieerd door ons expert team. De webshop Dela. bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Dela. lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Dela.. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Dela. is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Dela.. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Dela..

Geplaatst op: 21-12-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooi afscheid !

Hele nette en vriendelijke medewerksters, heel respectvol en uit zonderlijk persoonlijke begeleidster mevr Reggi v Schijndel ! Kon niet beter, dankzij haar , goed gevoel bij afscheid van mijn man, vader en opa ! Bedankt Sjan de Jong en gezin!

Geplaatst op: 06-12-2022
Laatst bewerkt op: 06-12-2022
Geschreven door: Sjan de V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos bedrijf waarbij het alleen maar over geld gaat!! Totaal geen enkele zorg voor de nabestaanden!!

Geen enkele positieve ervaring met de uitvaart verzorger! Alles gaat over geld! Verdriet heeft geen enkele betekenis! Dela komt bij mij nooit meer binnen!!

Geplaatst op: 22-06-2022
Laatst bewerkt op: 22-06-2022
Geschreven door: Marjolijne V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Dela.
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
SomniShop logo
SomniShop
3 beoordelingen
6,3
Sfeerlampen.nl logo
Sfeerlampen.nl
1 beoordeling
10
Studio Everlasting logo
Studio Everlasting
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dela. een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Dela.. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dela. actief?

Dela. is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Dela. reviews? Dan kun je naar de website van Dela. gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie