Corel logo

Corel reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Corel reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2431
Corel logo
Website
corel.com
Categorie
Overige
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Corel

Zoek je software voor grafisch ontwerp dan zul je al snel stuiten op Corel. Om te kijken of dit ook daadwerkelijk jouw ideale partner is, hebben we de reviews en ervaringen nog eens doorlopen en voor je samengevat. Op basis van deze extra informatie kun je vervolgens beslissen om eventueel ook voor Corel te kiezen.

Over Corel

Corel is toonaangevend in de grafische ontwerp sector en kwam in 1989 met CorelDRAW op de markt. Het ontketende een revolutie en nog steeds is Corel leidend vanwege de geboden software voor grafisch ontwerp en de productiviteitssoftware. Corel staat bekend om de meest vernieuwende producten van de branche, speciaal als het gaat om de foto- en videobranche en dvd-software. Het hoofdkantoor van Corel vind je in Ottawa in Canada.

Waarom kiezen voor Corel?

Corel is toonaangevend en biedt steeds de beste producten voor illustratie en ontwerp, digitaal schilderen, fotobewerking en digitale beeldbewerking, videobewerking en dvd-weergave en ook Office-suite en hulpprogramma’s. Het is heerlijk werken met de producten van Corel, niet in de laatste plaats vanwege de uitgebreide ondersteuning waarop je een beroep kunt doen. Je kiest ook voor Corel omdat je eerst gebruik kunt maken van een gratis proefversie. Zo weet je zeker of ene product aansluit bij jouw specifieke wensen.

Is Corel betrouwbaar?

Volgens de reviews en ervaringen van mensen die al werken met Corel, heb je te maken met een zeer betrouwbare onderneming. De geboden ondersteuning is indrukwekkend en het zal voor liefhebbers genieten zijn in het Discovery Center. Je haalt van de website van Corel steeds de patches en updates en de Knowledge Base biedt ook al voldoende ondersteuning. Het maakt Corel betrouwbaar, je kunt namelijk steeds gebruik maken van actuele software en wordt optimaal ondersteund. Dat kan nog eens extra door je aan te sluiten bij de Corel community. Op de website van Corel ben je overigens ook veilig; Corel gebruikt namelijk McAfee Secure.

Klantenservice en klachten

Corel heeft de zaken prima voor elkaar. Desondanks kun je een reden hebben om een klacht in te dienen. Corel bied je die ruimte ook. Doe dat echter niet voor je de verschillende ondersteunende informatie op de website van Corel doorgenomen hebt. Vaak worden bepaalde zaken je dan al duidelijker. Mocht je toch contact willen leggen met Corel, dan kun je gewoon bellen. Je kunt echter ook een e-mail sturen. Daarbij krijg je de garantie dat je binnen 24 uur een reactie krijgt.

Wil jij ook beoordelen?

Niets heeft meer waarde dan de beoordelingen van mensen die al eens te maken hebben gehad met Corel. Het is die praktische informatie die je verder helpt bij het maken van de juiste keuze. Daardoor ben je beter in staat om een weloverwogen beslissing te nemen en wordt in elk geval de kans op een miskoop aanzienlijk verkleind. Daarom vragen wij je om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun je andere mensen ook helpen bij het maken van de juiste keuze. En echt, is maar een kleine moeite.

Reviews over Corel
Gerelateerde bedrijven
Curve logo
Curve
2 beoordelingen
8,5
Koeka logo
Koeka
2 beoordelingen
9,5
Senioren tablet logo
Senioren tablet
2 beoordelingen
6
8,5
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over Corel

Corel is geverifieerd door ons expert team. De webshop Corel bestaat al sinds 1995 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Corel lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Corel. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Corel is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van corel.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Corel.

Geplaatst op: 12-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Paint shop pro ultimate pakt de serienummer niet

Goedemiddag

Ik heb een dvd gekocht paint shop pro ultimate 2020 Wat er mee was ik weet nhet niet .Heb hem opnieuw geinstalleerd ,maar hij pakt de serienummer niet .Heb het heel vaak geprobeerd ,maar nee hoor ,hij doet het gewoon niet ,Wat nu. Ik heb de 2022gedownload als proefversie en daar doen de insteekfilters het niet .Ik werk al heel lang met dit programma

.Groetjes

Geplaatst op: 26-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Greet R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Pop-up bombardement

Corel belaagt je met pop-ups op je scherm. Zeer irritant. Je kunt dat niet afzetten. (Mag dat?)
Ik vind het meer dan genoeg reden om geen aankopen meer te doen of aan te bevelen van dit bedrijf. Er zijn genoeg grafische programma's die de privacy van de gebruiker wél recpecteren

Geplaatst op: 29-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Piet G.

5 / 10
3/5 1/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg fijn programma

Ik ben erg fan van dit programma aangezien het super goed werkt. Het is wel belangrijk dat je een goede pc hebt die goed geupdate is anders kan het allemaal een beetje minder werken maar bij mij doet ie het perfect!

Geplaatst op: 25-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joris N.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Corel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Curve logo
Curve
2 beoordelingen
8,5
Koeka logo
Koeka
2 beoordelingen
9,5
Senioren tablet logo
Senioren tablet
2 beoordelingen
6

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Corel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Corel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Corel actief?

Corel is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Corel reviews? Dan kun je naar de website van Corel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie