Calorietje logo

Calorietje reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Calorietje reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4137
Calorietje logo
Website
calorietje.com
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Calorietje

Voor het eerst of opnieuw proberen wat kilo’s kwijt te raken? Natuurlijk zijn er diverse manieren waarop je dit kunt doen. Heb je interesse in Calorietje en zoek je om die reden naar ervaringen van andere klanten? Dan ben je hier precies op de juiste plek. De recensies van andere consumenten zijn door ons samengevat. Je vindt ze hieronder. Lees wat andere gebruikers van Calorietje vertellen in hun review en beslis vervolgens heel weloverwogen of jij wel of niet geïnteresseerd bent.

Over Calorietje

Calorietje is een afslankformule die werd ontwikkeld in Duitsland. Dit middel is inmiddels in 12 verschillende landen in Europa verkrijgbaar. De druppels waar het om gaat zijn ontwikkeld in samenwerking met voedings- en sportwetenschappers. Er is gekeken naar toonaangevende onderzoeken. Calorietje afslankdruppel bestaat uit een combinatie van unieke bestanddelen.

Waarom kiezen voor Calorietje

Als je een duurzaam resultaat wilt behalen op het gebied van afvallen, dan kan Calorietje een goede optie zijn. Als je vandaag bestelt, kun je morgen al beginnen. Je zou dan met 25 dagen al resultaat kunnen behalen. Met het middel zelf wordt ook nog een gids geleverd. Deze staat vol met lekkere en gezonde recepten. Tevens ontvang je een handleiding met allerlei tips. Om het afslanken zo goed mogelijk te laten verlopen, krijg je online een maand lang persoonlijke begeleiding. Daar betaal je verder niet extra voor. De druppels worden in Nederland vervaardigd. Het innemen van Calorietje is simpel en je hoeft het alleen in de ochtend te gebruiken. Je betaalt bij een bestelling alleen de druppels zelf, want het verzenden is altijd gratis.

Is Calorietje betrouwbaar?

Calorietje is inmiddels door heel wat mensen met een positief resultaat gebruikt. Daarom mag je er zeker vanuit gaan dat het betrouwbaar is. Het is wel even belangrijk om uit te kijken voor namaak. Calorietje.com is het enige verkooppunt dat dit middel echt mag verkopen. Wil je contact met een medewerker, dan is dat op verschillende manieren mogelijk. Je bestelt en betaalt in een veilige omgeving. Bekijk je de reviews van andere klanten, dan zie je dat dit bedrijf zeer positieve beoordelingen ontvangt.

Klantenservice en klachten

Heb je specifieke vragen over het afslankmiddel, dan is het logisch wanneer je iemand wilt spreken. Dat kan door te bellen met de klantenservice van Calorietje. Wil je iets delen of vragen en is het handig om een bestand mee te sturen of doe je het gewoon het liefst online, dan gebruik je het contactformulier of de e-mail.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij heerlijk wat kilo's kwijtgeraakt? Zou je Calorietje echt aan andere mensen aanbevelen? Of nam je de druppels in en heb je helemaal geen goede resultaten behaald. Als andere consumenten reviews lezen, hebben ze het meest aan eerlijke verhalen. Vertel daarom jouw persoonlijke ervaring in een review. Jouw beoordeling helpt andere mensen om een weloverwogen keus te maken en om wel of niet voor deze shop te kiezen.

Reviews over Calorietje

Gerelateerde bedrijven

Totalbodyshop logo
Totalbodyshop
2 beoordelingen
8,5
Aurox Health logo
Aurox Health
1 beoordeling
10
Gym Natural logo
Gym Natural
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Calorietje

Ons team van experts heeft Calorietje geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Calorietje bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Calorietje is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Calorietje is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van calorietje.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 04-02-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Gewoonweg super als je je er aan houdt.

2-3 keer gedaan de afgelopen jaren. Elke keer weer verbaast over het resultaat. minimaal 8-10 kilo eraf. Wel met nauwkeurig volgen uiteraard.

Aan te raden bij iedereen die de motivatie heeft.

R

Geplaatst op: 11-01-2023
Laatst bewerkt op: 11-01-2023
Geschreven door: Robin L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Calorietje


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Totalbodyshop logo
Totalbodyshop
2 beoordelingen
8,5
Aurox Health logo
Aurox Health
1 beoordeling
10
Gym Natural logo
Gym Natural
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Calorietje een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Calorietje. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Calorietje actief?

Calorietje is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Calorietje reviews? Dan kun je naar de website van Calorietje gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie