Accencio logo

Accencio reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Accencio reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2977
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Accencio

Ons team van experts heeft Accencio geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Accencio bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Accencio is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Accencio is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Accencio. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Accencio.

Geplaatst op: 13-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijn programma

Ik maak al jaren gebruik van dit programma en het werkt echt fantastisch. Het is erg gemakkelijk in gebruik en het is ook niet te duur. De website is ook erg duidelijk en handig!

Geplaatst op: 17-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dani B.

9 / 10
3/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Accencio


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Curve logo
Curve
2 beoordelingen
8,5
Koeka logo
Koeka
2 beoordelingen
9,5
COS logo
COS
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Accencio een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Accencio. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Accencio actief?

Accencio is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Accencio reviews? Dan kun je naar de website van Accencio gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie