Webshopovername.nl logo

Webshopovername.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Webshopovername.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2756
Webshopovername.nl logo
Website
Webshopovername.nl
Categorie
Overige

Reviews en ervaringen Webshopovername.nl

Webshops zijn een big business. Vandaag de dag heeft zo goed als iedereen immers wel een computer in huis of op zijn minst toegang tot het internet. Ook gaat een steeds groter wordend percentage van de economische activiteiten online door. Het spreekt dan ook voor zich dat er vaak heel wat geld gemoeid is met webshops. Ben jij op zoek naar een webshop om over te nemen? Of heb je een webshop en wil je die verkopen? Dan is Webshopovername.nl misschien iets voor jou. Maar wat vertellen klanten met ervaring over Webshopovername.nl? Zijn de reviews positief? Hoe luiden de beoordelingen? Je ontdekt het op deze pagina!

Over Webshopovername.nl

Webshopovername.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het in contact brengen van kopers en verkopers van webshops. De onderneming werd opgericht in 2015 en is het geesteskind van ondernemers Ben Koppenens en Sander Scholten. De missie was vanaf het begin om een overnameplatform op de markt te brengen dat echt de focus legt op e-commerce. Geen stoffig traditioneel kantoor ingesteld op klassieke MKB-overnames en geen anonieme marktplaats. Die focus op e-commerce maakt van Webshopovername.nl in zijn sector dan ook een echte specialist. Je ontvangt niet alleen heel wat professionele knowhow maar ook een gedegen persoonlijke begeleiding. Het heel traject wordt van A tot Z uit handen genomen. Bovendien vind je op de website ook heel wat aanvullende diensten terug zoals bedrijfsscans, waarderingen en meer!

Waarom kiezen voor Webshopovername.nl?

Webshopovername.nl is dus een onderneming die gespecialiseerd is in het regelen van de overnames van webshops. Concreet kan je op de website het huidige aanbod aan webshops die te koop staan bekijken. Daarbij kan er gekozen worden voor een beknopte omschrijving zonder extra informatie of om de volledige informatie waaronder de naam van de webshop in kwestie vrij te geven. Als kandidaat-koper of verkoper maak je een betalend account aan op Webshopovername.nl om toegang te krijgen tot alle diensten en vertrouwelijke webshop details. Daarnaast betaal je als verkoper 1% van de transactieprijs als je met de daadwerkelijke koper van de webwinkel in contact kwam via Webshopovername.nl. Op de website vind je naast de koop- en verkoopopties ook diensten terug als een waardebepaling, overnameovereenkomsten en webshopscans. Meer informatie nodig? Dan kan je in de kennisbank op de website heel wat tips, tricks en weetjes op het spoor komen.

Is Webshopovername.nl betrouwbaar?

Webshopovername.nl is een website die al enkele jaren actief is binnen de sector van de e-commerce. Bovendien vind je op de webshop de namen van de eigenaars en oprichters openbaar terug. Ook staat alle relevante bedrijfs- en contactinformatie die je ook maar nodig kunt hebben op de website. Tevens beschikt Webshopovername.nl over een eigen klantenservice waar je met vragen, bij problemen of voor advies terecht kunt. Ten slotte hoef je je ook over de veiligheid van de website zelf geen zorgen te maken. Zo is de verbinding SSL-secuur, vind je algemene voorwaarden en een privacy policy terug en kan je veilig betalen bij Webshopovername.nl. Dat kan via iDeal, met de kredietkaart, met Bancontact, per PayPal of door een overschrijving!

Klantenservice en klachten

Zeker bij iets delicaat als het overnemen van een webshop of de verkoop van een webshop kan het dat je met bepaalde vragen zit. Bij vragen of wanneer je op zoek bent naar advies kan je terecht bij de klantendienst van Webshopovername.nl. Die klantendienst kan je op heel wat manieren bereiken. Zo kan je bij het bezoekadres in persoon langs komen. Zo kan je een brief sturen, kan je bellen, kan je een mail sturen of via sociale media een bericht sturen. In normale omstandigheden ontvang je van Webshopovername.nl altijd een antwoord binnen de werkdag en vaak zelfs binnen enkele uren. Is er iets fout gelopen? Dan kan je op dezelfde manieren een klacht indienen bij de klantendienst. Bij klachten kan een inhoudelijk antwoord enkele dagen tot twee weken op zich laten wachten.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht of verkocht jij al eens een webshop via Webshopovername.nl? Dan zijn wij op zoek naar jouw ervaring als klant van Webshopovername.nl. Hoe zou jij de dienst in zijn geheel beoordelen? Ging het hele proces vlot? Werd je voldoende geïnformeerd over elke stap? Straalde het team expertise en vertrouwen uit? Wat vind je van de prijs? Zou je in de toekomst opnieuw een beroep doen op de diensten van Webshopovername.nl of toch liever niet? Laat het ons en onze bezoekers weten met een review op deze pagina!

Reviews over Webshopovername.nl

Gerelateerde bedrijven

WinRAR logo
WinRAR
2 beoordelingen
10
Vanonzeboer.nl logo
Vanonzeboer.nl
4 beoordelingen
9,8
Curve logo
Curve
2 beoordelingen
8,5
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Webshopovername.nl

Webshopovername.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Webshopovername.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Webshopovername.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Webshopovername.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Webshopovername.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Webshopovername.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Webshopovername.nl.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Webshopovername.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

WinRAR logo
WinRAR
2 beoordelingen
10
Vanonzeboer.nl logo
Vanonzeboer.nl
4 beoordelingen
9,8
Curve logo
Curve
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Webshopovername.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Webshopovername.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Webshopovername.nl actief?

Webshopovername.nl is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Webshopovername.nl reviews? Dan kun je naar de website van Webshopovername.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie