Vanonzeboer.nl logo

Vanonzeboer.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Vanonzeboer.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2548
Vanonzeboer.nl logo
Website
sameneenkoekopen.nl
Categorie
Overige
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Vanonzeboer.nl

Tja, je kunt er tegenwoordig niet meer om heen. Er worden tal van initiatieven genomen. Bijvoorbeeld door Vanonzeboer.nl. Vlees eten is niet meer voor iedereen vanzelfsprekend. Het welzijn van het dier en de impact op het milieu komen hoger op onze agenda’s. En zeker ook bij Vanonzeboer.nl. Toch wil je wellicht niet helemaal stoppen met het eten van je lekkere stukje vlees. Dan is het handig als je terecht kunt bij onder meer Vanonzeboer.nl. Dierenwelzijn staat dan voorop. Wil je meer weten over dit bedrijf? Wat verkopen ze voor vlees? Staat het welzijn van het dier echt hoog in het vaandel? Hoe is de kwaliteit van het vlees en verloopt het bestelproces wel soepel? Wij verzamelden beoordelingen van eerdere klanten van Vanonzeboer.nl. Door deze reviews tot je te nemen, leer je dit bedrijf beter kennen. En kun je een weloverwogen beslissing nemen om hier wel of niet jouw vlees of kaas te kopen.

Over Vanonzeboer.nl

Vanonzeboer.nl betekent een oude traditie in een nieuw jasje. De mensen achter dit bedrijf willen zo gezond mogelijk leven en hun kinderen op een bewuste manier opvoeden. Tegelijkertijd zagen zij dat dit de wens van veel mensen is. Daarom kozen zij er in 2013 voor om het mogelijk te maken om bij hen online duurzaam vlees pakketten te bestellen. Een sjieke naam voor dit concept is Crowbuying. Ze grijpen eigenlijk terug op het verleden. Toen was het de normaalste zaak van de wereld om samen met mensen uit de buurt een koe of een varken te kopen. Deze liet je vervolgens slachten voor consumptie. Kinderen wisten gewoon waar hun vlees vandaan kwam. En de ouders natuurlijk ook. Steeds meer mensen voelen de pijn over de schrijnende vleesschandalen. Vanonzeboer.nl wil daarom zorgen voor traceerbaar vlees van dieren die een goed leven hebben gehad.

Waarom kiezen voor Vanonzeboer.nl

Bij Vanonzeboer.nl bestel je vlees van dieren die een goed leven hebben gehad. Op de site zijn allerlei pakketten uit te zoeken. Is dit voor jou niet handig, dan kun je ook zelf pakketten samenstellen. Bevalt een bepaald vleespakket je goed, dan kun je de volgende keer eenvoudig voor een herhaalpakket kiezen. In het geval van zelf een pakket samenstellen, geef je ook zelf aan hoeveel gewicht je wilt van welk vleessoort en/of kaassoort. Wil je dit concept eerst eens uitproberen, dan kun je voor een klein bedrag een proefpakket kopen. Het vlees dat je bestelt, komt echt rechtstreeks bij dit bedrijf vandaan. Het wordt vacuüm verpakt ’s avonds bij je thuis bezorgd op een afgesproken tijdstip door een speciale foodservice. Een standaard pakket past in de lade van je vriezer en kan een jaar bewaard blijven. Het vlees dat je bestelt, is zeker weten afkomstig van dieren die het goed hebben gehad, maar het is ook beter voor jouw eigen gezondheid. Het is namelijk voor 100% vrij van antibiotica, geur-, kleur- en smaakstoffen. Ook bevat het geen gluten.

Is Vanonzeboer.nl betrouwbaar?

Vanonzeboer.nl is gegarandeerd een betrouwbaar bedrijf. Je ziet dat ze al in heel wat kranten en op andere mediakanalen hun verhaal hebben verteld. Ook is er een adres waar je gewoon langs zou kunnen gaan. Je kunt ook prima even contact opnemen met de eigenaren van deze organisatie. Tenslotte vertellen de recensies van eerdere klanten je meer dan genoeg. Zij zijn meer dan tevreden over de kwaliteit van de producten, maar zeker ook over de verleende service.

Klantenservice en klachten

Wil je contact opnemen met Vanonzeboer.nl, dan kun je eenvoudig je telefoon pakken en direct je vraag stellen. Het is ook mogelijk om te mailen. Verder is dit bedrijf actief op de sociale media en ook daar kun je eventueel een berichtje achterlaten. Wil je het pakket zelf afhalen, dan kan dat in Haaksbergen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens een vleespakket besteld bij Vanonzeboer.nl? Heb je het zelf opgehaald in Haaksbergen of maakte je gebruikt van de speciale brengservice? Hoe vond je de kwaliteit van het vlees? Was het werkelijk zo mals als beloofd? Schrijf een beoordeling en laat die achter op deze site. Zo help je andere consumenten die nog twijfelen of ze wel of niet bij dit bedrijf willen kopen.

Reviews over Vanonzeboer.nl

Gerelateerde bedrijven

My Home Climate logo
My Home Climate
1 beoordeling
10
Siteklik logo
Siteklik
1 beoordeling
10
Uwnieuwbouwwoning logo
Uwnieuwbouwwoning
1 beoordeling
10
9,8
100% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over Vanonzeboer.nl

Het bedrijf Vanonzeboer.nl is geverifieerd door ons. De webshop sameneenkoekopen.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Vanonzeboer.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Vanonzeboer.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Vanonzeboer.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van sameneenkoekopen.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Vanonzeboer.nl.

Geplaatst op: 22-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super vlees. Smaak Super en het blijft zo groot in de pan het krimpt niet

Super vlees .smaak Super en het krimpt niet in de pan.en de smaak van het vlees is super dat heb je niet in de winkels. Echt 1 aanrader

Geplaatst op: 07-02-2023
Laatst bewerkt op: 07-02-2023
Geschreven door: Anjasuper V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fantastische kwaliteit en veel gebruikersgemak.

Handige site, makkelijk besteld. Prima en netje geleverd en zo onwijs fijne kwaliteit. Zo fijn om de boeren op deze manier te steunen en te weten dat het dierenwelzijn zo hoog in vaandel wordt gehouden. Echt top

Geplaatst op: 15-07-2022
Laatst bewerkt op: 15-07-2022
Geschreven door: Larissa D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super goed vlees

Ik heb hier vorige week een pakket besteld en afgelopen dinsdag binnen gekregen. Echt fantastisch vlees van hoge kwaliteit. Ik zou het iedereen aanraden!

Geplaatst op: 13-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lena V.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vanonzeboer.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

My Home Climate logo
My Home Climate
1 beoordeling
10
Siteklik logo
Siteklik
1 beoordeling
10
Uwnieuwbouwwoning logo
Uwnieuwbouwwoning
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vanonzeboer.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Vanonzeboer.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vanonzeboer.nl actief?

Vanonzeboer.nl is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vanonzeboer.nl reviews? Dan kun je naar de website van Vanonzeboer.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie