TV lift meubel logo

TV lift meubel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
TV lift meubel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4816
TV lift meubel logo
Website
tvlift-meubel.nl
Categorie
Overige
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen TV lift meubel

Heb je interesse in een TV lift meubel? Wellicht vind je het niet prettig om de hele dag tegen je TV aan te kijken, terwijl je hem alleen op bepaalde momenten gebruikt. Of je hebt een kleine ruimte en een speciale plek voor de TV is eigenlijk niet handig. Er zijn ook mensen die een TV lift meubel aanschaffen, zodat de kinderen niet de hele dag getriggerd worden om hem aan te kijken. Als hij netjes is opgeborgen, denken ze er minder snel aan. Wat ook je motivatie is, jij hebt interesse in een mooi meubel van TV lift meubel. Omdat dit best een aanschaf is, zoek je allereerst recensies van andere klanten. Hoe tevreden zijn zij over dit TV lift meubel? De reviews zijn alvast door ons verzameld, dus je kunt ze snel even doornemen. Ontdek wat anderen over dit bedrijf vertellen en beslis vervolgens of jij hier wel of niet wilt kopen.

Over TV lift meubel

De eigenaar van deze shop had al zijn hele leven een oog voor detail. Daarnaast heeft hij veel interesse in architectuur, vintage en antiek. Zijn scherpe oog voor kwaliteitsmeubeltjes en zijn gevoel voor potentie zet hij in om echt pareltjes onder de meubels te spotten en aan te schaffen. Hij werkt met vaklieden die veel aandacht en liefde voor de meubels hebben. Deze experts zijn gespecialiseerd in zandstralen en spraypainten en zorgen ervoor dat een meubel al snel weer in topkwaliteit verkeert. TV lift meubel heeft de grootste collectie tv lift meubels van heel Nederland. Er is sprake van Nederlands vakmanschap en de prijzen zijn inclusief gemonteerde tv lift.

Waarom kiezen voor TV lift meubel

Als je op zoek bent naar een tv lift meubel, ben je bij deze shop aan het juiste adres. Je vindt hier namelijk een ruim aanbod en medewerkers die veel passie voor de meubels hebben. Je kunt een totaal nieuw meubel bestellen, maar de meeste meubels in de collectie zijn bestaande, verbouwde meubels. Als jij een meubel wenst, volgt er een stappenplan zodat het een en ander precies volgens jouw wens gebeurt. Elke stap kan in overleg met de klant worden uitgevoerd. Zo krijg je echt een meubel dat perfect aansluit bij je wensen en je budget. Jij bepaalt zelf welk kastje, welke kleur en welke greepjes. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de afmetingen van je beeldscherm. Als het meubel klaar is, wordt het door 2 mensen bij jou thuis afgeleverd. Het is ook mogelijk om de kast precies op de door jou gewenste plek neer te laten zetten. Wil je een meubel toch eerst zien voordat je het bestelt, dan ben je welkom in de showroom. Maak wel van te voren eerst even een afspraak. Heb je nu zelf een kast die je wel zou willen laten ombouwen naar een tv lift meubel, dan kan dat ook. Je betaalt je meubel online via iDEAL en als je het zelf ophaalt, dan heb je ook de optie om contant af te rekenen.

Is TV lift meubel betrouwbaar?

Over de betrouwbaarheid van dit bedrijf hoef je je nog geen seconde zorgen te maken. De passie en het vakmanschap spatten er vanaf. Je kunt natuurlijk ook de showroom bezoeken en de meubels en medewerkers met eigen ogen zien. De recensies en beoordelingen van andere consumenten zijn ook zeer positief. Natuurlijk is niet iedereen in de gelegenheid om naar Oss te rijden, maar weet dan dat je ook via de site contact kunt leggen met de klantenservice. Tenslotte wordt de betrouwbaarheid nog bevestigd door het Webwinkelkeur.

Klantenservice en klachten

Als je helemaal een meubel voor je tv laat maken, wil je natuurlijk wel dat je tevreden bent. Waar mensen werken, worden fouten gemaakt, dat is niet anders. De medewerkers van TV lift meubel zetten zich echter volledig in om jou als klant tevreden te stellen. Heb je toch een klacht, dan dien je die allereerst naar de shop zelf te versturen per mail. Komen jullie er toch niet uit, dan volgt er een plan, zodat je er zeker van kan zijn dat je klacht op een goede manier wordt afgehandeld. De klantenservice is bereikbaar via de telefoon, de mail en de diverse kanalen van de sociale media.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al een mooi tv lift meubel uit Oss in je woning staan? Vertel dan je ervaringen door middel van een review. Zo help je een ander.

Reviews over TV lift meubel

Gerelateerde bedrijven

Barcelonachair.nl logo
Barcelonachair.nl
1 beoordeling
10
Liberty 4 Go logo
Liberty 4 Go
2 beoordelingen
10
Medipoint logo
Medipoint
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over TV lift meubel

TV lift meubel is geverifieerd door ons expert team. De webshop TV lift meubel bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is TV lift meubel lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via TV lift meubel. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

TV lift meubel is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van tvlift-meubel.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van TV lift meubel.

Geplaatst op: 26-10-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over TV lift meubel


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Barcelonachair.nl logo
Barcelonachair.nl
1 beoordeling
10
Liberty 4 Go logo
Liberty 4 Go
2 beoordelingen
10
Medipoint logo
Medipoint
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is TV lift meubel een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over TV lift meubel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is TV lift meubel actief?

TV lift meubel is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de TV lift meubel reviews? Dan kun je naar de website van TV lift meubel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie