TheHouseOfBruar logo

TheHouseOfBruar reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

TheHouseOfBruar reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2920
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over TheHouseOfBruar

Het bedrijf TheHouseOfBruar is geverifieerd door ons. De webshop TheHouseOfBruar is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. TheHouseOfBruar is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. TheHouseOfBruar maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van TheHouseOfBruar is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van TheHouseOfBruar. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van TheHouseOfBruar.

Geplaatst op: 24-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snel geleverd

Ik bestelde een trui online en kreeg meteen een bevestiging en het kwam binnen 48 uur aan. Het past perfect en is van zeer goede kwaliteit. De service die ik heb ontvangen was echt top. Ik bestel hier zeker vaker!

Geplaatst op: 30-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sabine H.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over TheHouseOfBruar


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

My Home Climate logo
My Home Climate
1 beoordeling
10
Siteklik logo
Siteklik
1 beoordeling
10
Laimböck logo
Laimböck
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is TheHouseOfBruar een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over TheHouseOfBruar. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is TheHouseOfBruar actief?

TheHouseOfBruar is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de TheHouseOfBruar reviews? Dan kun je naar de website van TheHouseOfBruar gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie