Supersmart.com logo

Supersmart.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Supersmart.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2708
Supersmart.com logo
Website
Supersmart.com
Categorie
Overige

Reviews en ervaringen SuperSmart.com

Op zoek naar een betrouwbaar adres voor de beste voedingssupplementen? Dan zou je zomaar eens terecht kunnen komen bij SuperSmart.com. Omdat je graag weet met wie je zaken doet, hebben we de reviews en ervaringen van bestaande klanten doorgenomen. Voor jou hebben we er een samenvatting van gemaakt op basis waarvan jij kunt besluiten om eventueel ook voor SuperSmartt.com te kiezen.

Over SuperSmart.com

SuperSmart.com is een begrip in de wereld van de voedingssupplementen. Het was namelijk een van de eerste aanbieders van dergelijke supplementen. Al in 1996 werd een website gemaakt waarop de eerste producten te koop aangeboden werden. In de beginfase deed SuperSmart.com het vooral met geïmporteerde waar uit Amerika, tegenwoordig echter is het zelf een van de belangrijkste spelers en ontwikkelt het geheel eigen en dus unieke formules.

Waarom kiezen voor SuperSmart.com?

Je kiest voor deze specialist alleen al om het enorme aanbod met ruim vierhonderd innovatieve producten van de beste kwaliteit. De focus bij SuperSmart.com ligt op innovatie en excellentie en je koopt bij deze specialist producten die ontwikkeld zijn op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten, vernieuwende producten, omdat het een zeer uitgebreide en uitstekende anti verouderingslijn biedt en ook vanwege de onmisbare basisproducten. SuperSmart.com biedt daarnaast ook nog eens een zeer divers aanbod van proboticamiddelen, producten die algemeen beschouwd worden als de beste ter wereld.

Is SuperSmart.com betrouwbaar?

SuperSmart.com is, zo vernemen we uit de beoordelingen van bestaande klanten, in alles een betrouwbare onderneming. Dat heeft zeker te maken met de uitgangspunten van het bedrijf, uitgangspunten die met de jaren nooit veranderd zijn: kwaliteit, gebruiksveiligheid, doeltreffendheid en wettenschappelijk onderbouwd. Het erg hoge rapportcijfer dat de onderneming van de klanten krijgt zegt veel, net zoals de erkenning die de specialist kreeg van zowel GMP als HACCP. Er wordt verder gewerkt met een ”˜niet tevreden, geld terug garantie’ en ook het betalen kan op geheel veilige wijze. De levering is ook betrouwbaar en bovendien vlot.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk is ook de klantenservice bij een onderneming als SuperSmart.com dik in orde. Het bedrijf biedt de klant toch al veel informatie en dat is natuurlijk een prima zaak. Heb je een klacht? Dan kun je gewoon bellen met één van de medewerkers van de specialist in voedingssupplementen. Je kunt bovendien contact leggen via de social media kanalen Facebook en Twitter. In de reviews en ervaringen die wij onder ogen kregen, was overigens niet één keer sprake van een ontevreden klant met een serieuze klacht.

Wil jij ook beoordelen?

Menigeen is door beoordelingen van klanten al eens op het juiste spoor van een product of dienst gezet en menigeen heeft door het lezen van de recensies een misstap voorkomen. Daarmee wordt het belang van deze beoordelingen nog maar weer eens onderstreept. De reviews bieden onafhankelijke en praktische informatie die hulp bieden bij het maken van de beste keuze. Nu we dit weten, willen we je vragen om in het vervolg ook een recensie te maken. Jij wilt vast andere mensen ook helpen bij het maken van de beste keuzes!

Gerelateerde bedrijven

the Times logo
the Times
1 beoordeling
10
Siteklik logo
Siteklik
1 beoordeling
10
TV lift meubel logo
TV lift meubel
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Supersmart.com

Het bedrijf Supersmart.com is geverifieerd door ons. De webshop Supersmart.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Supersmart.com is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Supersmart.com maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Supersmart.com is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Supersmart.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Supersmart.com.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super kwaliteit

Bij deze webwinkel vind je super goede producten van een mooie kwaliteit. Het beste van het beste wordt op deze site gezet en verbeterde toepassingen van supplementen. Top!

Geplaatst op: 25-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Thijs V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Supersmart.com


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

the Times logo
the Times
1 beoordeling
10
Siteklik logo
Siteklik
1 beoordeling
10
TV lift meubel logo
TV lift meubel
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Supersmart.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Supersmart.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Supersmart.com actief?

Supersmart.com is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Supersmart.com reviews? Dan kun je naar de website van Supersmart.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie