SoldoINT logo

SoldoINT reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

SoldoINT reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3212
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over SoldoINT

Ons team van experts heeft SoldoINT geverifieerd op een aantal punten. De webshop van SoldoINT bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. SoldoINT is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

SoldoINT is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van SoldoINT te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van SoldoINT.

Geplaatst op: 22-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over SoldoINT


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Corel logo
Corel
4 beoordelingen
8,5
CottonTraders logo
CottonTraders
2 beoordelingen
10
SomniShop logo
SomniShop
3 beoordelingen
6,3

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is SoldoINT een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over SoldoINT. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is SoldoINT actief?

SoldoINT is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de SoldoINT reviews? Dan kun je naar de website van SoldoINT gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie