Scratch no More logo

Scratch no More reviews, ervaringen en beoordelingen

Scratch no More reviews, ervaringen en beoordelingen
4963
Scratch no More logo
Website
Scratch no More
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Scratch no More

Ben je op zoek naar beoordelingen van Scratch no More? Wij hebben de reviews van Scratch no More voor je samengesteld. Ontdek wat de ervaringen zijn van anderen en maak een weloverwogen beslissing om bij Scratch no More te kopen.

Over Scratch no More

Scratch no More is een innovatief bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en aanbieden van oplossingen om krassen op vloeren te voorkomen. Het bedrijf is opgericht met de missie om duurzame en effectieve producten te leveren die zowel de levensduur van vloeren verlengen als het onderhoud vereenvoudigen. De kernwaarden van Scratch no More zijn kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Het bedrijf onderscheidt zich door haar expertise en unieke productaanbod.

Waarom kiezen voor Scratch no More

Scratch no More biedt een uitgebreid assortiment aan producten die speciaal ontworpen zijn om krassen op verschillende soorten vloeren te voorkomen. Denk hierbij aan beschermers voor stoel- en tafelpoten, wielen en glijders voor meubels. De producten van Scratch no More zijn geschikt voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik, zoals in kantoren, scholen en horecagelegenheden. Door te kiezen voor Scratch no More, kies je voor effectieve en duurzame oplossingen om je vloeren te beschermen.

Is Scratch no More betrouwbaar?

Op basis van de positieve reviews en ervaringen van klanten kan gesteld worden dat Scratch no More een betrouwbaar bedrijf is. Klanten waarderen de kwaliteit van de producten, de snelle levering en de uitstekende klantenservice. Hoewel het bedrijf geen specifieke keurmerken of prijzen heeft ontvangen, blijkt uit de algemene tevredenheid en het groeiende aantal klanten dat Scratch no More een betrouwbare keuze is voor het beschermen van je vloeren.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Scratch no More is eenvoudig te bereiken via hun website. Ze bieden een uitgebreide FAQ-sectie om veelvoorkomende vragen te beantwoorden. Mocht je toch een klacht of probleem hebben, dan kun je contact opnemen met de klantenservice via het contactformulier op de website. Het bedrijf streeft ernaar om eventuele klachten zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met Scratch no More en wil je jouw mening delen om anderen te helpen bij hun keuze? Laat dan een beoordeling achter op Ervaringensite.nl.

Reviews over Scratch no More
Gerelateerde bedrijven
Budget Home Store logo
Budget Home Store
5 beoordelingen
7,8
Bemz logo
Bemz
6 beoordelingen
8
Colletti logo
Colletti
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Scratch no More

Het bedrijf Scratch no More is geverifieerd door ons. De webshop Scratch no More is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Scratch no More is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Scratch no More maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Scratch no More is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Scratch no More. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Scratch no More.

Geplaatst op: 02-02-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Scratch no More
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Budget Home Store logo
Budget Home Store
5 beoordelingen
7,8
Bemz logo
Bemz
6 beoordelingen
8
Colletti logo
Colletti
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Scratch no More een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Scratch no More. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Scratch no More actief?

Scratch no More is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Scratch no More reviews? Dan kun je naar de website van Scratch no More gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie