Omoda logo

Omoda reviews, ervaringen en beoordelingen

Omoda reviews, ervaringen en beoordelingen
3160
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Omoda

Het bedrijf Omoda is geverifieerd door ons. De webshop Omoda is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Omoda is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Omoda maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Omoda is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Omoda. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Omoda.

Geplaatst op: 14-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Omoda


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Corel logo
Corel
4 beoordelingen
8,5
EaseUS logo
EaseUS
3 beoordelingen
6,7
Senioren tablet logo
Senioren tablet
2 beoordelingen
6

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Omoda een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Omoda. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Omoda actief?

Omoda is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Omoda reviews? Dan kun je naar de website van Omoda gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie