Nijhuis Meubels logo

Nijhuis Meubels reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Nijhuis Meubels reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4920
Nijhuis Meubels logo
Website
nijhuismeubels.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Nijhuis Meubels

Het inrichten van je woning is een hele klus. Ofwel heb je nog geen enkel idee hoe je er aan moet beginnen ofwel heb je wel al een idee, maar lijk je niet precies die stukken te vinden die vorm geven aan dat idee. Je wil dat je woning sfeer en gezelligheid uitstraalt en dat het jou echt een gevoel van thuiskomen kan bieden. In je ijverige zoektocht ga je online op zoek naar inspiratie en kom je misschien wel op de website van Nijhuis Meubels terecht. Wat je ziet, spreekt je wel aan, maar je wil natuurlijk ook graag weten hoe het met de kwaliteit van de meubels en met de klantenservice gesteld is. Lees hier snel wat de ervaringen van andere klanten met Nijhuis Meubels zien en maak zo een wel overwogen keuze.

Over Nijhuis Meubels

Nijhuis Meubels is een Nederlands bedrijf dat gevestigd is Oldenzaal. Voor het ontstaan van het bedrijf moet teruggegaan worden naar de jonge jaren van de oprichter. Zijn vader, die werkzaam was in een fabriek waar houten vloeren gemaakt worden, nam zijn zoon vaak mee naar zijn werk en zo ontstond bij de jongen een ware passie voor hout en houtbewerking. Een eigen werkplaats waar unieke en authentieke meubelstukken op maat worden gemaakt, was hiervan het gevolg en Nijhuis Meubels was geboren. Vader en zoon delen dezelfde passie en dit uit zich in een fraaie collectie aan houten meubels die op de website van Nijhuis Meubels te bewonderen zijn. De zaakvoerders zelf zien hun werk als "moderne ambacht" en stellen hun collectie graag aan je voor tijdens een afspraak in de showroom in Oldenzaal.

Waarom kiezen voor Nijhuis Meubels?

Nijhuis Meubels is de referentie voor iedereen die op zoek is naar unieke houten meubels. De passie voor ambacht en hout vertaalt zich doorheen het hele aanbod in meubels die zowel naar kwaliteit als naar prijs boven de verwachtingen uitstijgen. Eettafels, eetkamerstoelen en salontafels vormen het grootste stuk van het aanbod, maar je kunt bij Nijhuis Meubels evengoed terecht voor bijvoorbeeld tuintafels en wandplanken. Voor klanten die niet meteen hun gading vinden in het bestaande aanbod, gaan vader en zoon nog een stapje verder. Op basis van het idee van de klant gaan ze aan de slag om een meubelstuk volledig naar wens en op maat te vervaardigen. We zien hier een mooie service aan klanten die op zoek zijn naar authenticiteit en die niet meewillen in de in grote aantallen aangeboden collecties van de gekende meubelketens.

Is Nijhuis Meubels betrouwbaar?

Nijhuis Meubels beschikt over een erg overzichtelijke website waar je makkelijk en snel alle informatie vindt die je nodig hebt. Zo staan het adres en de contactmogelijkheden duidelijk vermeld en kan je alvast de algemene voorwaarden en het lever- en retourbeleid van naderbij bekijken. Nijhuis meubels is actief op Facebook, Instagram en Pinterest, dus ook daar kun je al heel wat informatie en reacties van klanten terugvinden. Op alle aangekochte meubels van Nijhuis Meubels krijg je bovendien standaard een garantie van een jaar wat toch ook al een goede indicatie is naar de betrouwbaarheid van het bedrijf en de kwaliteit van de aangeboden producten.

Klantenservice en klachten

Nijhuis Meubels beschikt over een showroom die je op afspraak kunt bezoeken en waar je in contact kunt komen met het bedrijf om jouw plannen concreet vorm te geven. Daarnaast is het bedrijf ook via e-mail, telefoon en WhatsApp bereikbaar en kun je gebruik maken van een online contactformulier. Via de social media van het bedrijf is het natuurlijk ook mogelijk om contact op te nemen; je vindt hen op Facebook, Instagram en Pinterest. Klantentevredenheid is voor vader en zoon erg belangrijk en dat kun je dan ook zien aan de vele mogelijkheden die je aangeboden krijgt om contact op te nemen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij in je woning al een of meerdere meubelstukken van Nijhuis Meubels staan en wil je graag met ons delen hoe de samenwerking verlopen is? Ben je tevreden of net niet van de dienstverlening? Voldoen de geleverde meubels wel of niet aan je verwachtingen? We kijken ernaar uit om jouw beoordeling, review of ervaring te kunnen lezen en te delen met onze lezers. Op die manier kunnen andere mensen, die nog steeds op zoek zijn naar de perfecte meubels, een doordachte keuze maken in het wel of niet aankopen van hun favoriete stukken bij Nijhuis Meubels. We kunnen je alvast vertellen dat we iedere beoordeling erg op prijs stellen.

Reviews over Nijhuis Meubels
Gerelateerde bedrijven
Stylemeubels logo
Stylemeubels
2 beoordelingen
9,5
Trendhopper logo
Trendhopper
8 beoordelingen
7,9
Keramischetafels.nl logo
Keramischetafels.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Nijhuis Meubels

Het bedrijf Nijhuis Meubels is geverifieerd door ons. De webshop nijhuismeubels.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Nijhuis Meubels is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Nijhuis Meubels maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van nijhuismeubels.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van nijhuismeubels.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 30-12-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Nijhuis Meubels
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Stylemeubels logo
Stylemeubels
2 beoordelingen
9,5
Trendhopper logo
Trendhopper
8 beoordelingen
7,9
Keramischetafels.nl logo
Keramischetafels.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Nijhuis Meubels een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Nijhuis Meubels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Nijhuis Meubels actief?

Nijhuis Meubels is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Nijhuis Meubels reviews? Dan kun je naar de website van Nijhuis Meubels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie