Muji.ae logo

Muji.ae reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Muji.ae reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3116
8
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Muji.ae

Muji.ae is geverifieerd door ons expert team. De webshop Muji.ae bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Muji.ae lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Muji.ae. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Muji.ae is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Muji.ae te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Muji.ae.

Geplaatst op: 24-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Korting op koffers

Ik had hier een luxe koffer besteld aangezien ik die nog een nodig had voordat we met z'n alle op vakantie gingen en ik kreeg ook nog een grote korting hierop waar ik erg blij mee ben!

Geplaatst op: 24-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Danny V.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Muji.ae


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

WinRAR logo
WinRAR
2 beoordelingen
10
CottonTraders logo
CottonTraders
2 beoordelingen
10
Curve logo
Curve
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Muji.ae een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Muji.ae. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Muji.ae actief?

Muji.ae is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Muji.ae reviews? Dan kun je naar de website van Muji.ae gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie