LogitechG logo

LogitechG reviews, ervaringen en beoordelingen

LogitechG reviews, ervaringen en beoordelingen
3072
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met LogitechG

Ons team van experts heeft LogitechG geverifieerd op een aantal punten. De webshop van LogitechG bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. LogitechG is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

LogitechG is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van LogitechG te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 09-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top gaming producten

Ik heb al vaker de logitech g producten gekocht omdat dit vaak een van de beste op de markt zijn naar mijn mening. Ik ben het meest tevreden met de g pro wireless. Een van de beste muizen die ik ooit heb gebruikt.

Geplaatst op: 09-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Yasmina B.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over LogitechG
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Siteklik logo
Siteklik
1 beoordeling
10
HomeToGo logo
HomeToGo
1 beoordeling
10
Katoenenko logo
Katoenenko
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is LogitechG een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over LogitechG. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is LogitechG actief?

LogitechG is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de LogitechG reviews? Dan kun je naar de website van LogitechG gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie