JuiceXpress logo

JuiceXpress reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
JuiceXpress reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4884
JuiceXpress logo
Website
juicexpress.nl
Categorie
Overige
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen JuiceXpress

Ben je op zoek naar een manier waarop je echt gezond kunt afvallen? Misschien is het dan een optie om te kiezen voor JuiceXpress. Het kan natuurlijk ook dat je niet beslist gewicht wilt verliezen, maar dat je je gezondheid een boost wilt geven. Ook dan zou JuiceXpress een idee kunnen zijn. Voordat je echter een van de sapjes bestelt, bekijk je eerst eens wat de ervaringen van andere gebruikers zijn. Je zit op deze pagina precies goed, want wij verzamelden de reviews van andere consumenten. De recensies zijn alvast handig samengevat, zodat jij snel deze beoordelingen door kunt nemen. Kijk snel wat andere mensen vertellen over dit bedrijf en beslis daarna of jij of wel of niet een van hun sapkuren wilt bestellen.

Over JuiceXpress

Bij JuiceEpress bestel je een overdosis aan groente, positief bedoeld. De producten zijn voor 100% vrij van vergif. De sapjes zijn puur, rauw en worden met veel liefde gemaakt. Alle groente sapjes worden gemaakt in Nederland en zitten vol met vitamines en mineralen. JuiceXpress is nog een heel jong bedrijf. Hun missie is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de kracht van pure groenten en fruit. Ze verwerken dit allemaal in hun eigen professionele keuken. Francis Neslo is de motor achter dit bedrijf. Zij gelooft dat de sappen die ze verkoopt een positief effect op ieders gezondheid heeft. Dat is dan ook wat haar drijft. De sappen zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden, ook voor kinderen.

Waarom kiezen voor JuiceXpress

Je kiest voor JuiceXpress als je meer groente en fruit binnen wilt krijgen. De producten versnellen de haargroei en verbeteren de weerstand. Verder is het een goed idee om voor deze webshop te kiezen als je graag een stralendere huid wilt. Al na enkele dagen merk je dat je huid meer gaat stralen. Dit komt door de ontgiftende werking van de sapjes en shotjes. Een ander merkbaar gevolg hiervan is dat je veel energieker bent en beter slaapt. Wil je graag eens starten met een sapkuur, maar heb je geen idee welke kuur nu het beste bij jou past, dan kun je de quiz doen. Je beantwoordt een aantal vragen en daarna krijg je advies over de beste koop voor jou. Een andere reden om te kiezen voor de producten van deze webshop is het feit dat je door de sapjes afvalt. En dat op een gezonde manier. Het gewicht verliezen gaat heel geleidelijk en dit vergroot de kans dat je voor lange tijd minder kilo’s weegt. Het bezorgen is helemaal gratis en als je voor 15:00 uur bestelt, heb je het pakketje de volgende dag al in huis.

Is JuiceXpress betrouwbaar?

JuiceXpress is absoluut een betrouwbaar bedrijf. Je mag ook achteraf betalen, dus als je toch nog twijfelt, dan kun je eerst een bestelling doen en verreken je de factuur pas als je de producten in huis hebt. Verder kun je op een aantal manieren contact opnemen met de klantenservice. Heel overtuigend zijn ten slotte de reviews van andere klanten. Zij zijn heel tevreden over de service en ook over de producten van JuiceXpress.

Klantenservice en klachten

Als je voor het eerst gebruik wilt maken van de shots en sapjes, is het logisch dat je een aantal vragen hebt. De meest voorkomende vragen zijn al beantwoord op de website. Toch kan het natuurlijk dat je nog een vraag hebt die wat specifieker is. Of dat je bijvoorbeeld een klacht wilt indienen. In dat geval heb je een aantal mogelijkheden. Je kunt een mail sturen, bellen of appen met iemand van de klantenservice. Ook is het nog een optie om even een berichtje te verzenden via de sociale media.

Wil jij ook beoordelen?

Bestelde jij al eens een keer een sapje bij JuiceXpress? Hoe is je ervaring? Ben je positief over de producten? En hoe beoordeel je de klantenservice en de verzending? Consumenten die voor het eerst bij deze shop willen bestellen, zijn heel benieuwd naar jouw review. Help dus een ander en schrijf een recensie over deze online winkel.

Reviews over JuiceXpress

Gerelateerde bedrijven

Corel logo
Corel
4 beoordelingen
8,5
EaseUS logo
EaseUS
3 beoordelingen
6,7
Sfeerlampen.nl logo
Sfeerlampen.nl
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met JuiceXpress

JuiceXpress is geverifieerd door ons expert team. De webshop JuiceXpress bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is JuiceXpress lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via JuiceXpress. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van juicexpress.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van juicexpress.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 03-12-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over JuiceXpress


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Corel logo
Corel
4 beoordelingen
8,5
EaseUS logo
EaseUS
3 beoordelingen
6,7
Sfeerlampen.nl logo
Sfeerlampen.nl
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is JuiceXpress een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over JuiceXpress. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is JuiceXpress actief?

JuiceXpress is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de JuiceXpress reviews? Dan kun je naar de website van JuiceXpress gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie