FitnessFirst logo

FitnessFirst reviews, ervaringen en beoordelingen

FitnessFirst reviews, ervaringen en beoordelingen
2676
FitnessFirst logo
Website
FitnessFirst
Categorie
Overige

Reviews en ervaringen FitnessFirst

Aan je lichaam en conditie werken is omwille van een heel aantal redenen een goed idee. Je wordt er gelukkiger door, dagdagelijkse taken verlopen vlotter en het is ook gewoon leuk. Fitness is een reis en als je die reis onderneemt wil je natuurlijk weten of je wel de juiste weg in slaat. Ben je op zoek naar ervaringen en beoordelingen van FitnessFirst om te weten of deze keten sportclubs iets voor jou is? Dan ben je hier aan het juiste adres om dat voor je duidelijk te maken. We hebben alle reviews over FitnessFirst voor je op een rij gezet. Zo weet je meteen of FitnessFirst voor jou het juiste pad is.

Over FitnessFirst

FitnessFirst is een internationale fitnessketen die werd opgericht begin jaren ’90 door Mike Balfour in het Verenigd Koninkrijk. In de daaropvolgnede jaren werd het bedrijf verschillende keren verkocht en begon het aan een sterke uitbreiding binnen Europa en Australië. Zoals je zou verwachten van een fitnessketen leggen ze in hun bedrijfuitoefening bij FitnessFirst zwaar de nadruk op persoonlijke service, gezonde vooruitgang, hygiëne en persoonlijke verbetering. Hun doel is om een omgeving te scheppen waarin iedereen die fitter wilt worden de steun kan vinden die hij of zij zoekt. De club heeft dan ook een zogenaamde Health Pledge wat neerkomt op een set regels waarin zij de bezoeker beloven een gezonde en hygiënische omgeving te scheppen als de sporter de belofte maakt dat ook zo te houden. Verder houdt FitnessFirst zich ook bezig met allerlei initiatieven om de algehele gezondheid van de bevolking op peil te brengen of te houden. Zo zijn ze de initiatiefnemers van de zogenaamde internationale fitness week die elk jaar in februari plaatsvindt en houden ze in sommige locaties ook de New You Awards om nieuwe en enthousiaste leden in de bloemen te zetten.

Waarom kiezen voor FitnessFirst?

FitnessFirst steunt op een ruim netwerk aan clubs en dus ook een ruim netwerk aan ervaring en middelen. In de gyms kan je heel wat apparatuur terugvinden en ze zijn er vaak ook heel snel bij als er een nieuwigheid de markt verovert. Zo kan je steeds op nieuwe manieren jouw fitnessdoelstellingen halen. Daarnaast bieden ze ook een breed gamma aan mogelijkheden binnen de clubs aan. Je kunt op je eentje aan de slag, maar ook om persoonlijke begeleiding vragen van een gediplomeerd trainer. Er zijn daarnaast ook nog team workouts en een breed scala aan groepslessen. Afhankelijk van jouw interessegebied (kracht, lenigheid, cardio, gevechtslessen, ”¦) vind je altijd wel iets dat op jouw lijf geschreven is.

Is FitnessFirst betrouwbaar?

FitnessFirst is een onderneming wiens hoofdzetel in het Verenigd Koninkrijk gevestigd is en wiens website dan ook de richtlijnen van het VK onderschrijft. Zoek dus niet naar een KvK-nummer. De relevante informatie (bedrijfsadres, contactinformatie, ”¦) die daarginds verplicht is staat netjes op de website geschreven. Bovendien is er ook een klantenservice en zijn er heel wat manieren om het team achter FitnessFirst te contacteren. De website werkt via een beveiligde verbinding en laten we ook niet vergeten dat FitnessFirst al een rijke ervaring en geschiedenis heeft binnen de sector. Er is dus geen reden om aan te nemen dat ze niet betrouwbaar zouden zijn.

Klantenservice en klachten

Op de website van FitnessFirst vind je de frequently asked questions waar al heel wat antwoorden op vragen die je zou kunnen hebben staan. Staat de oplossing voor jouw probleem hier niet tussen of heb je een klacht over FitnessFirst? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice. Er staat een reactieformulier op de website waar je al meteen de reden van contacteren en alle relevante info over jouw klacht of vraag in kunt vullen. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen of via één van de sociale media-kanalen. FitnessFirst heeft een Twitteraccount, een Facebookpagina en een Instagram. Via alle drie deze kanalen kan je een berichtje sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een ervaring met FitnessFirst die relevant is voor eender wie die twijfelt om een abonnement te nemen? Ben je laaiend enthousiast over de begeleiding, de knowhow en de staat van de apparatuur? Of heb je misschien klachten over de manier van werken? Wij zijn altijd op zoek naar ervaringen en beoordelingen van echte klanten van FitnessFirst. Laat op deze pagina een review achter, vertel je verhaal en help de persoon na jou om de juiste beslissing te maken.

Reviews over FitnessFirst
Gerelateerde bedrijven
Curve logo
Curve
2 beoordelingen
8,5
Koeka logo
Koeka
2 beoordelingen
9,5
Actieabonnement logo
Actieabonnement
1 beoordeling
10
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met FitnessFirst

FitnessFirst is geverifieerd door ons expert team. De webshop FitnessFirst bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is FitnessFirst lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via FitnessFirst. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

FitnessFirst is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van FitnessFirst te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 19-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede instructeurs

Uitstekende sportschool in Camden met zeer goede instructeurs die hun gebruikers de beste ervaring bieden. Ik zou het helemaal aanbevelen. Ik wil Tom en Gabriella bedanken voor hun steun en professionaliteit.

Geplaatst op: 03-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Thijmen V.

8 / 10
4/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over FitnessFirst
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Curve logo
Curve
2 beoordelingen
8,5
Koeka logo
Koeka
2 beoordelingen
9,5
Actieabonnement logo
Actieabonnement
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is FitnessFirst een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over FitnessFirst. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is FitnessFirst actief?

FitnessFirst is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de FitnessFirst reviews? Dan kun je naar de website van FitnessFirst gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie