Find.nl logo

Find.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Find.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2772
Find.nl logo
Website
Find.nl
Categorie
Overige

Reviews en ervaringen Find.nl

Ben je als consument op zoek naar een financieel adviseur bij jou in de buurt? Dan zou je een beroep kunnen doen op Find.nl. Om die reden hebben we speciaal voor jou een blik geworpen op de reviews en ervaringen van bestaande klanten. De belangrijkste zaken hebben we voor je samengevat. Op basis daarvan kun je besluiten om eventueel ook kiezen voor Find.nl.

Over Find.nl

Find.nl is er speciaal voor consumenten die zoeken naar een geschikte adviseur bij een complex financieel vraagstuk. De voor jou meest geschikte adviseur komt in beeld op basis van eerdere ervaringen van klanten en een stemmingrating. Alleen dat al maakt deze specialist uniek. Je vindt op het platform adviseurs op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioen, kredieten en echtscheidingen en dus altijd een geschikte regionale hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur en kredietadviseur.

Waarom kiezen voor Find.nl

Je kiest voor Find.nl omdat je heel snel de perfecte financieel adviseur kunt vinden. Het platform is in staat de perfecte match te creëren tussen klant en adviseur. Dit komt tot stand op basis van onafhankelijke beoordelingen en de specialiteit van de adviseurs die je op het platform vindt. Nadat jij de geschikte adviseur via het platform gevonden hebt, is het mogelijk om meteen een afspraak in te plannen bij de betreffende adviseur. Via Finds.nl zoek je zelf je adviseur, die je altijd bij je in de buurt vindt. Het is, om af te sluiten, via Find.nl al binnen enkele seconden een financiële date.

Is Find.nl betrouwbaar?

In Find.nl vind je een betrouwbare partner. Zoveel wordt ons duidelijk na het lezen van de beoordelingen van bestaande klanten. In elk geval werkt het platform transparant. Zo wordt het verdienmodel nader toegelicht en vind je behalve het adres ook gegevens als het KvK en BTW-nummer. De adviseurs die in jouw geval naar boven komen, zijn altijd betrouwbare adviseurs die over voldoende kennis en ervaring beschikken. Ook de informatievoorziening die je via het platform aangeboden wordt is behalve nuttig ook zeer betrouwbaar.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk krijg je de gelegenheid om een klacht in te dienen mocht je daar reden voor hebben. Dat zou bijzonder zijn overigens, want in de recensies van bestaande klanten wordt een dergelijke situatie niet beschreven. Wil je een klacht indienen, dan kun je dit in eerste instantie schriftelijk doen. Het adres van Find.nl staat op de website. Verder kun je een e-mail sturen en kun je gewoon bellen met deze specialist. Voldoende manieren dus om eventuele klachten in te dienen.

Wil jij ook beoordelen?

Bij twijfel raadpleeg je altijd de beoordelingen. Het is een wijze raad die echt opgeld doet, want juist beoordelingen van bestaande klanten kunnen je zoveel meer vertellen over een bepaald product of dienst. Ze helpen je in elk geval om een betere beslissing te nemen en het reduceert de kans om een foutieve keuze te maken. Dat komt omdat de beoordelingen onafhankelijk zijn en veelal zeer praktische informatie bevatten. Daarom vragen wij je vriendelijk en beleefd om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun je andere mensen helpen als zij moeite hebben met kiezen.

Gerelateerde bedrijven

Corel logo
Corel
4 beoordelingen
8,5
Sfeerlampen.nl logo
Sfeerlampen.nl
1 beoordeling
10
JuiceXpress logo
JuiceXpress
1 beoordeling
10
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Find.nl

Ons team van experts heeft Find.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Find.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Find.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Find.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Find.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Gevonden wat ik nodig had

De website zelf is heel duidelijk en er valt veel informatie op te vinden. Ik heb hier snel een goed adviseur gevonden voor alles te regelen wat ik nodig had. Zeer tevreden over de kwaliteit van de adviseringen.

Geplaatst op: 25-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dylan V.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Find.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Corel logo
Corel
4 beoordelingen
8,5
Sfeerlampen.nl logo
Sfeerlampen.nl
1 beoordeling
10
JuiceXpress logo
JuiceXpress
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Find.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Find.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Find.nl actief?

Find.nl is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Find.nl reviews? Dan kun je naar de website van Find.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie