Speelgoed kopen voor Sinterklaas

Speelgoed kopen voor Sinterklaas

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! Ieder jaar bezoekt de goedheiligman ons land. Het is een mooi moment om weer zakken pepernoten en marsepein in huis te halen, de schoenen nog eens te poetsen en genoeg wortels te halen voor Ozosnel. Het is ook het moment voor ouders om Sinterklaas een helpende hand toe te reiken en cadeautjes in huis te halen. Leuke cadeautjes voor in de schoen, maar ook voor op pakjesavond. Maar welke cadeautjes zijn populair?

Cadeautjes voor iedereen

Er is genoeg speelgoed verkrijgbaar en voor ieder kind is er wel iets leuks te vinden. Of het kindje nu een fan is van Marvel of andere superhelden, of je op zoek bent naar een cadeau voor jongens of meisjes of voor een kindje in een bepaalde leeftijdscategorie. In ons artikel “Het leukste speelgoed om cadeau te geven (2023)” hebben we al een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet en in onze blog zoomen we dieper in op de populairste producten van dit moment.

De rage op dit moment

Op dit moment is er een rage op Pop or Flop. Een game console, waarbij behendigheid en snelle reflexen om de hoek komen kijken. Het doel van het spel is dat je de opgeblazen en lichtgevende balletjes op het speelveld zo snel mogelijk en correct indrukt. Een groot voordeel van deze console is dat die ontzettend goedkoop is! Voor nog geen € 10,- heb je al een Pop or Flop in kleur blauw of roze en het speelgoed garandeert echt uren speelplezier.

LEGO valt altijd in de smaak

Kinderen spelen graag met de gekleurde bouwsteentjes van LEGO. Jongens en meisjes in alle leeftijdscategorieën vinden het leuk om voertuigen, gebouwen en figuren in elkaar te zetten en door het reusachtige aanbod is er altijd wel een pakket te vinden dat in de smaak valt. Of je je kindje nu wilt verrassen met bijvoorbeeld een brandweerkazerne of een politiebureau, een tof ruimteschip uit Star Wars of met een bouwpakket, waarmee je Dobby uit de Harry Potter-films in elkaar kunt zetten.

Educatief en duurzaam speelgoed

Educatief en duurzaam speelgoed zijn ook goede keuze als je een cadeau voor Sinterklaas wilt kopen. Denk bijvoorbeeld aan elektronisch speelgoed, waarmee kinderen vormen, kleuren, cijfers en letters leren herkennen of ga voor een speciale kinder laptop of -tablet, waarmee ze veilig en met plezier op het internet kunnen surfen en leuke spelletjes kunnen spelen.

Duurzaam speelgoed is ook razend populair. Kies bijvoorbeeld voor houten blokken, waarmee de kinderen lekker kunnen bouwen of voor speelgoed dat van duurzame materialen is gemaakt. Op die manier ben je niet alleen milieubewust bezig, maar geef je het kindje ook een cadeau waar hij of zij ontzettend veel plezier van heeft.

Verzamelen

Kinderen vinden het ook leuk om te verzamelen. Dat was vroeger al zo toen we nog knikkers en Flippo’s verzamelden. Tegenwoordig verzamelen kinderen stickers voor stickeralbums, maar ook Pokémon Trading Cards en Funko! poppen zijn razend populair. Pokémon Trading Cards zijn volop te verkrijgen en je hoeft er zelfs geen speciale speelgoedwinkel of webshop voor te bezoeken, terwijl Funko! poppen in alle soorten, maten en prijsklassen verkrijgbaar zijn. Bij Funko! poppen moet je er wel op letten dat je een versie koopt die aansluit op de interesse van het kind. Je kunt bijvoorbeeld geen poppetje van Batman kopen als het kindje helemaal fan is van Spider-Man.

Categorieën
Webshops Webshops
Gerelateerde bedrijven
LEGO logo
LEGO
3 beoordelingen
7,5
Recente blogartikelen
Is een airco energiezuinig?
Is een airco energiezuinig? 08-07-2024
Barbecueën op gas, met houtskool of elektrisch?
Barbecueën op gas, met houtskool of elektrisch? 05-07-2024
Lees meer blogs