Leuke steden in Nederland voor een dagje shoppen

Leuke steden in Nederland voor een dagje shoppen

Ben jij een fanatieke shopper? Altijd op zoek naar de laatste trends en mode en laat je graag je portemonnee wapperen? Dan kun je natuurlijk een dagje gaan shoppen! Het is een ontzettend leuk uitje waarvan je kunt genieten. Ga met je partner, het hele gezin of met een goede vriend of vriendin naar leuke steden waar je tientallen tot wel honderden winkels en horecagelegenheden vindt en maak mooie herinneringen. Terwijl je huiswaarts keer met goedgevulde tassen met kleding, gadgets en andere spulletjes die je op de kop hebt getikt. In welke steden kun je lekker shoppen? Dat vertellen we je in onze blog.

Utrecht; Hoog Catharijne en oude binnenstad

Utrecht is by far de beste stad waar je kunt shoppen. Inmiddels kun je terecht in het hypermoderne winkelcentrum Hoog Catharijne waar je honderden winkels en boetiekjes vindt. Van kleine schattige en specialistische winkeltjes tot aan grote winkelketens, zoals de H&M, de Primark en de Media Markt. Naast Hoog Catharijne heeft Utrecht ook een geweldige oude binnenstad. Wandel over de Oude Gracht, bezoek leuke winkeltjes en neem lekker plaats op het terras aan de werf.

De koopgoot (Beurstraverse) in Rotterdam

In Rotterdam Centrum vind je honderden leuke winkels waar je de knip kunt trekken. Van kleine winkeltjes tot aan speciaalzaken en van de leukste horecagelegenheden tot aan de grootste winkelketens. De Beurstraverse - ook wel de koopgoot genoemd - is naast de Lijnbaan de belangrijkste en ook meest gezellige winkelstraat van Rotterdam. Die goed bereikbaar is met zowel de auto als met de metro.

The Mall of the Netherlands is het meest innovatieve winkelcentrum van Nederland

Leidschendam is misschien niet de eerste plaats waaraan je denkt als je spreekt over shoppen, maar feitelijk is het tegenwoordig de belangrijkste winkelstad van Nederland. En dat heeft natuurlijk alles te maken met de ligging van The Mall of the Netherlands. Het grootste en meest innovatieve winkelcentrum van Nederland waar je gerust meerdere dagen kunt winkelen of kunt winkelen tot het saldo van je bankrekening op 0 staat. Je vindt hier honderden winkels, horecagelegenheden en speciaalzaakjes en een groot pluspunt is dat je er gratis kunt parkeren.

Een dagje naar de lichtstad Eindhoven

Voor de mooiste winkelstraten met een goede balans tussen schattige boetiekjes, specialistische winkels en grote winkelketens moet je naar de lichtstad van Nederland. In het centrum van Eindhoven kun je eindeloos winkelen en plaatsnemen in sfeervolle restaurants, hippe eettentjes en op sfeervolle terrasjes. Als je naar Eindhoven rijdt is het zeker de overweging waard om ook het overdekte winkelcentrum de Heuvel Galerie en de foodhallen op het voormalige Philips-terrein te bezoeken.

Outlet shoppen in Batavia Stad

Wil je geen dief zijn van je eigen portemonnee en voor spotprijzen merkkleding kopen? Dan is het zeker de overweging waard om naar Batavia Stad te rijden. Batavia Stad ligt nabij Lelystad en is niet echt een stad in de zin van het woord. Het is eigenlijk een afgelegen terrein waar je tientallen outlet winkels vindt. Van bekende merken, zoals Armani, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger en Lacoste. Je vindt hier ook de officiële Max Verstappen Fanshop en verschillende horecagelegenheden waar je kunt snacken of een bakje koffie kunt drinken.

Wil je meer tips over leuke dagjes uit in Nederland? Lees dan ons artikel!

Categorieën

Dagje weg Dagje weg

Recente blogartikelen

Hoe kom ik gewicht aan?
Hoe kom ik gewicht aan?
01-12-2022
Hoe val ik verantwoord af?
Hoe val ik verantwoord af?
30-11-2022
Lees meer blogs